MAC Trobical Taboo MSF Adored

Begin van deze maand kwam de zomerse collectie van MAC Trobical Taboo uit. In deze collectie zijn prachtige Mineralize Skin Finishes uitgebracht en ik had al mijn oog op de mooie Adored. Gelukkig heb ik deze weten te bemachtigen en ook stond ik even te kwijlen bij de overige producten van MAC. Het liefst had ik alle MSF’s aan mijn stash toegevoegd, maar dat vond ik toch wat teveel van het goede.  De zomercollectie van MAC vind ik vaak echt prachtig en ook deze keer was ik weer verrast over de leuke producten die MAC aan hun zomercollectie (LE) had toegevoegd. Kijk mee naar mijn mooie MSF Adored. 

Wat is het toch een plaatje hè? Ik ben gek op de MSF ’s van MAC, ze zien er alleen al om op te eten uit en je krijgt er een ontzettende mooie, gezonde glow door op je gezicht. Helaas is dat wel echt lastig vast te leggen op de foto.

Swatches Adored. Echt een lichte peachykleurige highlighter, zonder glitters gelukkig. Deze highlighter zorgt voor een gezonde glow op je gezicht.

De prachtige campagnefoto’s van de Trobical Taboo collectie.

MAC Mineralize Skin Finish Adored €28,00 en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Helaas zijn de MSF’s uit deze collectie al uitverkocht in een heleboel counters en ook online.

13 Reacties

 1. chucky1012
  22 juli 2013 / 06:05

  Ben ik blij dat ik hem heb!
  I ♥ mac!

  Xoxo

 2. 22 juli 2013 / 09:00

  Ziet er erg mooi uit! Ik geef normaal niet zo’n hoge bedragen uit aan make-up, maar een mooie Mineralize Skin Finish staat nog op mijn wishlist.

 3. Linda
  24 juli 2013 / 00:08

  Wat ziet dat er geweldig uit, echt heel mooi.

 4. 27 juli 2013 / 18:09

  Zo mooi!!! Helaas heb ik de collectie gemist…

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx