MAX oogschaduwmono’s

MAX (Action) komt regelmatig met nieuwe producten en ik vind het erg leuk om te nieuwe producten te testen en te beoordelen.  De verpakkingen zien er niet mooi uit en nog steeds heb ik een hekel aan het kartonnen doosjes waar ze de oogschaduws en andere producten in verpakkingen. Kan een oogschaduw van €0,59 een kwalitatief goed product zijn? Meer budget dan deze oogschaduw zal het vast niet worden. 

De oogschaduws zien er erg breekbaar uit en ik ben ook bang als ik een paar keer het doosje open en dicht doe dat het dekseltje ervan af breekt.  Heel voorzichtig open ik het doosje om te gaan swatchen! De kleuren zien erg goed uit en daar gaat het om.

Ik heb drie nude/roze/bruine tinten genomen om een natuurlijke look te maken. Er waren ook nog wat felle kleuren en zwart, maar dat waren niet helemaal mijn kleuren. Zwart gebruik ik sowieso niet, dus die liet ik ook al kost het maar €0,59, kleuren die ik niet ga gebruiken, laat ik gewoon liggen. Ik was nog op zoek naar fijne budget nude kleuren, om een draagbare budgetlook mee te maken voor overdag.

De oogschaduws zijn zacht, héél erg zacht. Ik ging de oogschaduws swatchen en mijn vinger zat al meteen tegen de pan aan, oeps! Kan je nagaan hoe zacht de oogschaduws zijn, want om een oogschaduw te swatchen ga ik met mijn vinger even over de oogschaduw heen, om wat kleur op mijn vingers te krijgen.

De swatches! De oogschaduws zijn dus zacht, extreem zacht. De kleuren zijn ook wat poederig, maar het pigment is prima! Voor de 60 cent is de pigmentatie eigenlijk wel erg goed te noemen! Vooral het bruine kleurtje vind ik erg mooi en die wil ik graag combineren met één van de andere kleuren.

De kleuren zien er op de swatches ondanks het poederige er wel goed gepigmenteerd uit. Helaas is er op de ogen weinig pigmentatie te zien. Ondanks dat deze oogschaduws maar 0,59 cent kosten vind ik het toch wel erg fijn als er wel wat oogschaduw te zien is op je ogen.  Als je heel goed kijkt zie je wat oogschaduw zitten, maar echt warm word ik er niet van helaas! Ik zou deze lekker in de winkel laten liggen/hangen.

Gehele Action Shoplog

14 Reacties

 1. 14 maart 2013 / 06:53

  Ik vind ze er wel pretty uit zien, maar ze lijken me wel een beetje te zacht!

 2. 14 maart 2013 / 07:27

  Mooie pigmentatie, alleen ik vind de kleuren iets te zacht.

 3. 14 maart 2013 / 08:50

  oh valt dat ff tegen >.< had er ook wel wat meer van terug willen zien op de ogen zelf XD

 4. 14 maart 2013 / 09:03

  Jammer zeg! Ik heb de smokey eye set getest en die pigmentatie was wel ok. Raar dat er zoveel verschil in zit 🙁

 5. 14 maart 2013 / 13:35

  Jammer dat ze zo zacht zijn en de pigmentatie vind ik ook tegenvallen

 6. 14 maart 2013 / 13:37

  Ok, ik laat de rest liggen! Toen ik ze laatst zag, nam ik een felblauwe mee. Die werkt redelijk, zeker als je ‘m mengt met wat mixing medium of wenkbrauwgel. Ach ja, 60 cent…

  • 14 maart 2013 / 21:40

   Ja ach voor 60 cent had ik er ook niet meer van verwacht dan dit!

 7. 14 maart 2013 / 14:59

  jammer dat ze een beetje tegenvallen! maaar voor het geld zien de swatches er nog best okay uit.. jammer dat ze op het oog alleen wegvallen

 8. 14 maart 2013 / 20:41

  Even een kleine spellingscheck: het is het doosje, ipv ‘de doosje’ ! 🙂 (2e tekst)

  Wat raar trouwens dat die roze oogschaduw meteen ging brokkelen! Ik heb toevallig deze week ook 3 mono’s gehaald (zelfde kleuren, alleen paars ipv bruin, haha!), en ze zijn idd zacht maar bij mij gingen ze gelukkig niet kapot. Wel vind ik ze ook idd tegenvallen 🙁

  • 14 maart 2013 / 21:30

   Oh oh wat dom van mij! Thanks voor het opletten!

 9. 15 maart 2013 / 00:35

  Mooie kleurtjes, spijtig dat je er idd niet zoveel van ziet op de ogen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx