Meester Bart | Tumblr


Ik zit niet vaak op sites zoals Tumblr, maar soms kom ik iets super leuks tegen, dat ik wel met  jullie moet delen. Deze Tumblr heeft dan ook totaal niets met het onderwerp van mijn blog te maken, maar gewoon een Tumblr vol met uitspraken van kinderen. Meester Bart deelt op Tumblr de uitspraken van zijn leerlingen op een middelbare school in de Bijlmer en ze zijn hilarisch! Op mijn werk hoor ik ook af en toe de leukste dingen voorbij komen. Mocht je een avondje vervelen, dan heb je met Meester Bart een leuke avond!

6 Reacties

 1. 13 november 2012 / 19:49

  Hahaha ik kende deze tumlr nog helemaal niet, maar ik heb al drie pagina’s teruggebladerd. Super grappig!

 2. 13 november 2012 / 20:35

  ‘Slordig meester’. Oh heerlijk, dat dialoogje over formele en informele brieven! (: Leuke tip Kel!

  • 14 november 2012 / 14:21

   Graag gedaan! De uitspraken zijn zo ontzettend leuk!

 3. 14 november 2012 / 16:06

  Wat een grappige tumblr. Schitterende uitspraken 😛

 4. 14 november 2012 / 16:15

  Hahaha deze is ook wel geniaal.
  En ze zijn inderdaad best hilarisch!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx