Mijn everyday bakje/lade

Ik heb een lade in mijn bureau zitten, waarin ik een bak van de Ikea hebben zitten met de make-up die ik dagelijks/veelvuldig gebruik. Enorme luxe, want aan de andere kant van mijn kamer is mijn kast waar ik al mijn beautyproducten in bewaar. Ik vind het makkelijk om van alles bij de hand te heb ben en ik zit dan ook regelmatig aan het bureau!

13 Reacties

 1. 2 maart 2013 / 08:53

  Wat een mooie producten heb je in je everyday bakje zitten! Leuk filmpje 🙂

 2. 2 maart 2013 / 09:20

  Mooie spullen! Wat netjes opgeborgen ook- mijn dagelijkse spullen zitten in een onooglijk bakje gepropt:)

 3. 2 maart 2013 / 09:46

  een hele la nog wel XD ik dacht dat ik veel had met een make-up tasje op m’n bureau 😛
  wel erg mooie producten 😀 dat mac palette ziet er mooi uit!

 4. 2 maart 2013 / 12:33

  Dat zijn een hoop spulletjes 😉
  Wel leuk om te zien!

 5. 2 maart 2013 / 13:11

  Leuke producten heb je in de everyday la zitten! Veel producten die ik ook vaak gebruik 🙂 alleen de photofinish foundation van Catrice; het effect vind ik heel fijn, maar de geur echt niet lekker!

 6. 2 maart 2013 / 13:53

  Leuk om te zien!
  Dat nude palette van Catrice ziet er goed uit.

 7. 2 maart 2013 / 13:54

  Leuk om te zien!
  Dat Catrice Nude palette ziet er goed uit.

 8. 3 maart 2013 / 18:27

  Heel leuk om te zien wat er in je everyday lade zit! Zelf had ik ook alles netjes in een everyday bakje een toilettas zitten alleen op dit moment is dat niet meer zo te noemen, want ik prop er steeds meer bij haha.

 9. 1 september 2014 / 05:17

  51 year old Financial Expense Manager Jesse Chalifour from Hawkesbury, has many hobbies and interests that include butterflies, nike free and video games. Was recently making a journey to German Nazi Concentration and Extermination Camp (-).

 10. 1 september 2014 / 05:31

  Physiotherapist Shoaff from Vanderhoof, likes to spend time model trains, nike free and cheerleading. Intends to quit work and take the family to most of the noteworthy heritage listed locales on earth such as Khami Ruins National Monument.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx