Mijn favoriete oogschaduwpalettes!

Vroeger kocht ik veel meer make-up dan de laatste twee jaar. Ik wilde alles hebben en ik heb best wel wat geld uitgegeven aan nagellakjes en andere make-up. Zo wilde ik toen ik nog student was, dat is inmiddels alweer een paar jaar geleden perse het Too Faced Naturel Eye palette hebben, na het lezen van de geweldige reviews. Nog steeds ben ik daar heel erg blij mee en ik gebruik het palette dan ook met plezier. De laatste jaren koop ik veel minder make-up, omdat ik eigenlijk gewoon genoeg heb, meer dan genoeg zelfs. Nog steeds heb ik heel veel plezier van palettes die ik al een paar jaar heb en omdat ik dus meerdere palettes heb, maar ook mono oogschaduws, doe ik ontzettend lang met mijn favoriete palettes. Gelukkig nog weinig pan porn, want ik wil helemaal niet dat mijn geliefde kleurtjes opgaan. Pan porn vind ik helemaal niet leuk om te zien. Ik heb mijn favoriete palette uitgekozen en nu ik ze allemaal zo op een rijtje zie, heb ik wel gekozen voor mijn alledaagse palette zonder al te heftige kleuren. Ik heb ook een heleboel palettes met aanwezige kleuren, maar die gebruik ik maar af en toe. Kijk mee naar mijn artikel vol met mooie palettes #eyecandy!

Too Faced Naturel Eye, mijn favoriete palette allertijden. Alle draagbare kleuren in één palette <3 De roze highlighter Silk Teddy en Push Up zijn mijn grote favorieten uit het palette.

Naast mijn TF Naturel eye, heb ik nog een palette die favoriet is en die in een highend categorie thuis hoort. Namelijk de MAC Fabulousness: Warm Eyes, (LE) het perfecte palette met het lieve strikje. Ik ben heel erg zuinig op dit palette, omdat de bovenkant van stof is, en nogal snel vies kan worden.

Look met het mooie Fabulousness palette van MAC.

Twee palettes die erg geliefd zijn, maar zich in een veel goedkopere klasse bevinden als MAC en Too Faced. Het Oh So Special palette, die er nogal poederig uitziet. Ook heb ik gekozen voor het Comfort Zone palette van Wet ’n Wild met mooie donkere kleuren. Ik ben vooral fan van de legergroene kleuren uit het palette.

Het mooie TBS Smoky Copper palette van de kerstcollectie van vorig jaar is ook een palette met hele draagbare, maar warmere kleuren als in de palettes van Sleek en Too Faced. Ik wissel graag af tussen wat koelere kleuren en warme kleuren.

22 Reacties

 1. chucky1012
  30 augustus 2013 / 06:16

  Oeh lala….. dat zijn prachtige palettes met mooie colours eye shadows! 😉
  Vooral die van mac.
  Je bent net als ik zo zuinig op make-up.
  Dat heb ik met al mijn beauty producten.

  Happy Friday….

  Xoxo

  • 31 augustus 2013 / 01:36

   Ja het lijkt echt op een mini handtasje 😀

 2. 30 augustus 2013 / 08:12

  Mooie producten heb je! Kan me voorstellen dat dat je favorieten zijn

 3. 30 augustus 2013 / 09:36

  wauw, wat een mooie palettes!
  Dat too faced palette staat nog steeds op mijn wishlist.
  Al ben ik ook onwijs gelukkig met mijn urban decay naked 2 palette, zo heerlijke baisc kleuren.
  Liefs Lonneke

 4. 30 augustus 2013 / 09:40

  Haha dat herken ik precies. Ik had het heel erg met MAC, tot twee jaar geleden liep ik alle collecties af en stond ik zelfs voor de deur (awkward) als er een hele gewilde collectie uitkwam want ik móest mijn items bemachtigen! Gelukkig is dit ook altijd gelukt 😉 Ik heb hier echt veel geld aan uitgegeven maar ben er tot op de dag van vandaag blij mee. Gelukkig heb ik make-up sinds een paar weken weer herontdekt dus mijn palettes en poedertjes pak ik er iedere dag weer bij. Too Faced Natural vind ik echt supermooi, ook ben ik ook heel erg van van het NAKED palette van UD! 😀

   • 31 augustus 2013 / 01:37

    Grappig, dan ben ik toch niet de enige die alles moest hebben. Ik heb een heleboel al niet kunnen bemachtigen, omdat als ik iets moest hebben (online kon toen nog niet) ik naar Amsterdam moest. In A’dam is altijd alles uitverkocht, ten goede van mijn bankrekening gelukkig. Wat leuk dat je make-up weer helemaal hebt herontdekt! 😀

 5. Ianthe
  30 augustus 2013 / 12:53

  Prachtige paletten! Het Too Faced Natural Eye palette staat nog op mijn wishlist 🙂

 6. 30 augustus 2013 / 13:37

  Telkens als ik dat palletje van Too Faced weer zie denk ik weer waauw. Ik heb hem zelf ook maar op de een of andere manier “vergeet” ik hem steeds. Ik ga hem er snel weer eens bij pakken 😀

 7. 30 augustus 2013 / 14:09

  Echt prachtige palettes! Ik ben sinds een half jaar echt minder gaan kopen.. heb nu nog steeds wel een mega wishlist, maar het hoeft allemaal niet meer zo

 8. 30 augustus 2013 / 14:32

  Mooie palettes! Het Oh So Special palette en Natural Eye palette wil ik nog heel graag eens hebben. Zoveel mooie kleuren erin! Die van MAC is ook prachtig trouwens, logisch dat je daar heel zuinig op benT!

 9. 30 augustus 2013 / 16:01

  Too Faced Naturel Eye palette is inderdaad prachtig <3 Ik heb hem zelf ook!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx