Mijn favoriete parfums van dit moment (Dec ’12)

Ik ben dol op parfum, ik moet er zelfs opletten dat ik niet veel te veel parfums koop. Zo heb ik nog wel een lijstje die ik aan mijn stash zou toe willen voegen, maar ik moet er eerst van mijzelf een aantal opmaken. Ik ben niet het type die één standaard signature heeft die ik jarenlang koop. Wel zijn er meerdere parfums die ik meerdere malen heb gekocht en nog steeds heel fijn vindt. Dit zijn de parfums die ik de afgelopen maanden ontzettend veel heb gebruikt en dit zijn dan ook de parfums die ik regelmatig afwissel met elkaar.  Geen top 5 dit keer maar een top 4, in willekeurige volgorde!

Marvellous Flowers eau de toilette van l’occitane die zagen jullie al eerder voorbij komen in de random favorites en ik heb er een uitgebreide review overgeschreven.  Ik vind deze parfum ontzettend speciaal vanwege de geurnoten die er in dit parfum zitten. Eerst is het een hele zoete, frisse geur die vrij komt (roze grapefruit, pioenrozen en rode bessen), maar na mate de geur hecht aan je huid komen er warme geuren vrij, die mij doen denken aan de winter, namelijk wit hout en musk.

Pulse is een heerlijke zoete geur en één van de zoveelste heerlijke parfums van Beyoncé! Beyoncé doet het wat mij betreft erg goed met de parfums, want ik vind ze allemaal heerlijk! Pulse is een hele frisse geur, die ook omzet in een warme, kruidige geur.

Loverdose van Diesel is een wat zwaardere geur en het kan zijn dat mensen deze geur wat te zwaar vinden voor overdag. Ik heb daar zelf niet zo’n probleem mee, maar ik kan het mij voorstellen dat mensen het meer een avondgeur vinden.  De geuren zoethout, amber, jasmijn, steranijs en gardenia, allemaal relatief aanwezige geuren zitten in deze parfum verwerkt. Deze geur blijft wel het beste hangen van allemaal, want wanneer ik een sjaal draag, dan ruik ik in de avond nog de heerlijke geur van Loverdose!

To be van Police is net als de andere drie ook al zo’n heerlijke geur. Ik denk dat dit wel stuk voor stuk totaal andere parfums zijn. To be heeft hele frisse geurnoten zoals Granny Smith (appels), clementines, aardbeien en limoen. Daarnaast zitten er ook warme geuren verwerkt zoals ceder- en sandelhout, muskus, pure chocolade, caramel en hazelnoot. Echt een geurnoten lijstje om van te smullen! Hmm deze geur vind ik erg speciaal!

Ik ben wel erg benieuwd naar jullie favoriete parfum(s), waarom draag jij dat luchtje nou zo graag??

9 Reacties

 1. Wendy
  7 december 2012 / 06:53

  Ik ben niet bekend met jouw favoriete parfums, maar je hebt me wel erg nieuwsgierig gemaakt naar Loverdose! Mijn favoriete parfums van het moment zijn La petite robe noir van Guerlain en Agent Provocateur. Allebei wat zwaardere parfums. Heerlijk!

 2. 7 december 2012 / 08:50

  Ik ben al tijden zo nieuwsgierig naar Loverdose, die moet ik echt snel eens gaan besnuffelen!

 3. 7 december 2012 / 09:23

  Ik heb altijd maar 1 luchtje en dat is nu Prada Tendre. Ruikt heerlijk warm zonder dat het te zwaar wordt.

 4. 7 december 2012 / 12:22

  Mooie flesjes! Heb ze geen van allen geroken eerlijk gezegt, ken ze wel

 5. 7 december 2012 / 14:19

  Ik had laatst een tester van Loverdose, echt een heerlijke geur!
  Die komt zeker op me wishlist! (:

 6. Nicky
  7 december 2012 / 16:56

  Loverdose van Diesel ruikt zoooo lekker!
  Daar wil ik ook ooit een fullsize van halen, ik heb nu een sample.
  Goddelijk geurtje! (a)
  Mijn favoriete parfums op dit moment zijn:
  J’adore van Dior, Flora by Gucci en ook Pulse van Beyonce. ^^

 7. 8 december 2012 / 17:34

  Oehlala ik heb Loverdose ook weer helemaal herontdekt! Zo lekker in de winter door de dropnoten! <3

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx