Mijn favoriete statement kettingen

Ik heb al vaker eens verteld dat ik statement kettingen helemaal hot vind. Ik draag ze graag in mijn vrije tijd – op mijn werk met die kinders is het namelijk niet zo handig. Ik koop mijn statement kettingen graag bij winkels zoals H&M, Zara, Forever 21 en bij de Primark. Dit zijn op dit moment mijn favoriete exemplaren en deze kettingen heb ik dan ook al een tijdje in huis. Ik heb geen idee of deze dan nog verkrijgbaar zullen zijn in de winkels. Ik vind statement kettingen erg leuk om een simpele basic outfit mee op te vrolijken. Ik kreeg de vraag of ik eens mijn favoriete statement kettingen in een artikel wilde laten zien. 

De zwarte statement ketting komt van de Primark, de neon gele en die met blauwe steentjes van de H&M!

Wat vind jij van statementkettingen? Ben je ook fan, of is het niets voor jou?

16 Reacties

 1. 3 september 2013 / 07:06

  Die gele vind ik wel mooi! Ik ben ook gek op statement kettingen!

 2. 3 september 2013 / 07:41

  leuke kettingen,
  die gele lijkt precies op de mijne,
  die ik in frankrijk kocht!
  liefs,
  denise

 3. 3 september 2013 / 08:01

  Die zwarte met goud van de Primark vind ik heel mooi!

 4. 3 september 2013 / 11:00

  Ik vind die zilveren op de één na laatste foto erg mooi!

 5. 3 september 2013 / 11:53

  Ik vind ze heel gaaf! Bij andere mensen kan ik helemaal verliefd worden op zo’n ketting, en toch draag ik ze zelf nooit.. ben niet echt een accessoiremeisje denk ik 😉

 6. chucky1012
  3 september 2013 / 12:49

  Zo mooi en colourfull! 😉

 7. 3 september 2013 / 13:55

  Gave kettingen! 🙂
  Ik heb die gele volgens mij ook, maar die ik had ik (geloof ik) bij de Claire’s ofzo gekocht!

 8. 3 september 2013 / 14:02

  Wauw, wat een mooie kettingen! Ik ben fan. (:

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx