Mijn favorieten van Street One!

Regelmatig ben ik op het internet opzoek naar website met leuke kleding. Ik kan urenlang rondkijken op diverse sites en tijdens mijn zoektocht ben ik ook meerdere malen op de website van Street-One terecht gekomen. Ik heb het merk al wel eens vaker in de winkel zien hangen en ik heb er zelfs wel eens wat basic kleding van het merk gekocht. Nu ik op de site rondkeek zag ik dat Street One ook heel erg meegaat met de trends van het moment. Daarnaast vond ik het naast de trends ook erg leuk inspiratie en designer outfits online te zien. Ik kan ook rustig even rondhangen op een kledingsite om daar inspiratie uit te halen. Ik vind het dan ook erg fijn als er een mogelijkheid is tot het zien, of maken van diverse outfits.

Ik ben in de webshop van Street-One heel veel trends tegengekomen. Trends zoals de lace trend, denim & prints! Ik vind vooral zelf de lace/kant trend erg leuk en ik heb dan ook diverse items in mijn kast hangen. Sommige dingen hangen er al jaren en ik vind het erg leuk dat het nu weer helemaal terugkomt. Denim is ook weer een trend, maar ik vind dat denim gewoon altijd kan. Ik ben namelijk nog steeds dol op mijn spijkerblousje en gilet.

Ik heb wat favorieten van de webshop op een rijtje gezet in een collage. Ik vind jurkjes al snel heel erg leuk en normaal gesproken kies ik ook een heleboel jasjes uit, maar deze keer kwam ik naast leuke jurkjes, hele leuke t-shirtjes tegen. De prijzen en de link van de items heb ik er bij gezet.

Ik vind t-shirtjes met een simpel printje, of een tekst erop al snel leuk op een spijkerbroek. Love T-shirt €27,99 / T-shirt met ster €27,99 / A-lijn jurkje zwart-wit €49,99/ Lace jurkje €69,99 / Black dress met kant  €59,99

Ben jij bekend met het merk Street-One? Ik vind de kleding van Street One goed betaalbaar en de ervaring die ik tot nu toe met het merk heb is dat de kleding van fijne en goede kwaliteit is. Heb jij toevallig favorieten items, of iets op je wishlist staan van Street One?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Street One.

4 Reacties

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx