Miss Sporty nagellakjes

Met het merk Miss Sporty had ik erg weinig. Ik liep eigenlijk altijd voorbij het vak en ook vroeger in mijn jongere jaren heb ik maar weinig van het merk gebruikt. De laatste tijd zie ik steeds allemaal leuke nagellakjes voorbij komen in diverse kleuren en finishes. Ik besloot om er ook eens twee uit te proberen.

De verpakking van de nagellakjes vind ik er wel leuk uitzien. Niet bijzonder, maar ik vind het wel leuk dat echt het accent ligt op de kleur nagellak. Het kwastje lakt erg prettig en je hebt van deze nagellakjes maar twee laagjes nodig.

Mijn nagels en mijn nagelriemen zijn echt vreselijk. Hoe goed ik mij nagels ook insmeer met lemony flutter en argan olie, het is echt even dramatisch. Ik heb de nummers 320 en 462 en vooral de blauwe is favoriet.

Ondanks dat ik eerst altijd langs het schap liep van Miss Sporty vanwege de uitstraling ben ik erg tevreden over deze nagellakjes. De nagellakjes hebben een lekkere brede kwast, waardoor het lakken zo gebeurt is. De sneldrogende nagellakjes is in twee kleine laagjes snel droog en ik vind het glossy effect van deze lakjes erg leuk! Kom maar op met nog meer leuke kleurtjes van Miss Sporty! Het wordt tijd dat mijn nagels weer groeien en mijn nagelriemen weer wat gezonder eruit gaan zien en dan knallen mijn nagels lekker met deze pretty kleurtjes!

9 Reacties

  1. 29 april 2013 / 18:22

    Ik zie steeds meer positieve reviews- toch maar eens proberen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx