Miss Sporty Nailpatch in een legerprintje

Nagelstickers daar is heel veel overgeschreven. Vele bloggers hebben al verschillende nagelstickers getest en er zijn vele horrorverhalen die naar boven komen. Ze plakken niet goed genoeg, zijn niet netjes genoeg aan te brengen en ze blijven maar een paar uur zitten in plaats van 10 dagen. Tijd voor mijn mening in een review-vorm van foto’s en een video hoe ik de nailpatches aanbreng op mijn nagels. Kijk mee naar dit toffe legerprintje op mijn nagels.

Ik heb eerst een basecoat ( nail-repair van Trind) aangebracht, er staat niet op de gebruiksaanwijzing dat je dat moet doen. Ik doe alleen zelf geen nagellak of iets anders op mijn nagels, zonder dat ik eerst een basecoat aanbreng.

De nagelpatches zijn verkrijgbaar in verschillende designs en beloven tot 10 dagen te blijven zitten. Ik heb daar nogal een hard hoofd in, dat komt niet door alle horrorverhalen die ik heb gehoord. Ik wil juist objectief blijven, dat vind ik belangrijk. Alleen nagellak, stickers of wat dan ook blijven bij mij gewoon niet lang zitten. Op het onderstaande filmpje zie ik hoe ik de nagelpatches aanbreng. In het filmpje ben ik zelfs af en toe nog enthousiast. Het opbrengen ging na een paar nagels oefenen ook wel aardig.

De nagelpatches hebben bij mij welgeteld 1 dag gezeten. Nou niet eens een hele dag, want na de dagelijkse afwas braken er stukken stickers af.  Het afhalen met nagellakremover, werkt hetzelfde als met glitternagellak. Even een wat vol met remover op je nagel leggen en dan kan je het erg makkelijk vanaf halen. Ga niet meteen lopen boenen, dat werkt niet.

Van een afstandje lijkt het nog wat, maar zo’n close up is toch gewoon vreselijk om te zien. Geen nagelstickers meer voor mij! Ik doe er wel wat meer moeite voor en maak zelf leuke printjes op mijn nagels, waarvan ik zeker weet dat ze gewoon even blijven zitten.

Heb jij wel eens nagelstickers/patches gebruikt?

18 Reacties

 1. 24 oktober 2012 / 18:40

  Het idee is wel heel erg leuk, maar denk niet dat ik ze ooit zal gaan kopen. Het aanbrengen vind ik namelijk niet echt ideaal en als het er zo snel afgaat vind ik het ook zonde van het geld.

 2. 24 oktober 2012 / 18:55

  Nee, en ik zie echt zelden producten die wel mooi blijven zitten.

 3. 24 oktober 2012 / 18:58

  Wat ontzettend jammer!
  Zelf had ik laatst de sephora nail patches en die wouden er na een week nogsteeds niet af…

 4. 24 oktober 2012 / 20:27

  Mweeh, dat is zo jammer! Ik vind het printje wel heel tof, misschien ga ik die dan wel nailarten als het lukt hehe 😀

  • 24 oktober 2012 / 21:55

   Ja het printje vond ik ook zo ontzettend tof! Oeh ben benieuwd of het je lukt <3

 5. ailin
  25 oktober 2012 / 00:03

  Heel erg jammer, dan maak ik idd liever zelf wat moois!

 6. 25 oktober 2012 / 01:00

  Leuk filmpje, maar de hobbels en de bobbels vind ik maar niks en aangezien ik al niet netjes kan lakken zal dit ook wel een drama worden

 7. Marissa
  25 oktober 2012 / 11:22

  Ik heb die van Sally Hansen wel 10 dagen opgehad. Maar had geen basecoat, wel een topcoat. Over die was ik erg tevreden.

 8. 25 oktober 2012 / 11:42

  Bij mij bleven ze prima zitten ( 5 dagen )Je moet van te voren wel goed je nagels ontvetten en de stickers op maat maken.

  • 25 oktober 2012 / 11:49

   Fijn dat ze bij jou wel zo goed blijven zitten! Mijn ervaring is helaas anders.

 9. 25 oktober 2012 / 12:07

  Ik heb me er nog niet aan gewaagd, in de eerste plaats omdat ik nog niet echt een design ben tegen gekomen dat ik moét hebben.
  Maar verder lijkt het me gewoon moeilijk om aan te brengen, en zoveel gedoe voor een dagje, daar ben ik een beetje te lui voor 😀

 10. 25 oktober 2012 / 14:17

  Jammer dat ze zo kort blijven zitten, vind die van sally hansen beter

 11. 26 oktober 2012 / 13:29

  jammer dat ze zo tegen vallen! was leuk geweest als ze t goed deden!

 12. Refineness
  26 oktober 2012 / 14:25

  Wat een verschrikkelijk filmpje zeg. Je laat helemaal niet zien hoe je het doet.
  Dus misschien zijn die stickers wel oké, maar doe jij het niet goed…

  • 26 oktober 2012 / 18:23

   Ik weet wel hoe ik nagelstickers moet opbrengen hoor, tevens laat ik het ook in het filmpje zien. 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx