My life in pictures oktober

De maand oktober is al bijna weer ten einde, dus vandaar dat ik alvast wat foto’s deel van deze maand. De herfst heeft deze maand echt zijn intrede gedaan met zijn stortbuien en windstoten. Regelmatig ben ik zeiknat aangekomen op het werk, omdat het uit het niets ging stortregenen. Oktober was wel een maand vol leuke dingen en nieuwe kansen. Vorige week 17 oktober haalde ik mijn rijbewijs! Onwijs veel reacties kreeg ik op facebook, twitter en op mijn site, was er helemaal overdonderd door! Gister heb ik hem mogen ophalen en nu ben zo trots als een pauw met het roze pasje in mijn portemonnee. 

Ik had eindelijk deze week even wat meer tijd voor mijzelf. Ik heb de afgelopen maanden erg veel gewerkt en de tijd die ik vrij had, had ik aan mijn rijbewijs besteed. Heerlijk dat ik opeens even een paar dagen niets moest! Ik besloot een herfststukje te gaan maken, had al een tijd iets ingedachten en ik ben de afgelopen dagen de stad in gegaan om van alles bij elkaar te zoeken. Overigens staat er vandaag ook een advertorial online hoe je huis in de herfststand zet.

Na even wat rust om te genieten van ons huisje besloten we de afgelopen weken weer even wat te gaan doen. Deze kubussen zijn neergezet in de woonkamer om tijdschriften en boeken in te doen. Veel boeken hebben wij niet, omdat ik een e-reader heb, waar duizenden boeken opstaan. Wel ben ik lid van het blad LINDA, vind ik diverse kooktijdschriften leuk om te bewaren, dus die kunnen mooi in de kubussen. Ook dient de kubus als steunpilaar voor wat boxen.

Ronde getallen op youtube!

 In het begin van deze maand ging ik met een groep vrienden naar Praag. Wij hebben daar echt ontzettend genoten met zijn alle. Er is inmiddels al een  verslag en een shoplog online gekomen.

Mijn nieuwe mosterdgele broek! Ik was lang op zoek naar een goed exemplaar, heb nog wel eens problemen dat de broeken niet lang genoeg voor mij zijn. Broeken van de New Yorker bijvoorbeeld die pas ik niet, omdat ze ergens tot mijn kuiten komen. Deze is van de H&M en zit perfect!

In deze maand haalde ik alweer de 1000 reacties op mijn site! Ben nog steeds ontzettend blij dat ik ben overgestapt.

Mijn vriend werkt erg veel, dus een groot deel van het huishouden en koken komt dus op mijn neer. Ook vind ik koken een stuk leuker dan hij dat vindt, maar oh wat kan ik er van genieten als hij een keer iets maakt. Al is het maar zo iets kleins als dit. Heerlijk mozzarella, tomaat en veldsla.

Ik kreeg mailtjes dat ik te weinig nail-arts liet zien. Nu ik een paar dagen vrij was, heb ik dus heerlijk zitten nail-arten. Het is niet dat ik geen nail-arts online wil zetten, het is meer het tijdgebrek waardoor het de laatste weken iets minder was.

In deze maand probeerde ik ook de Nailpatch van Miss Sporty uit. Helaas bevielen ze niet goed en het hele artikel is ook al te lezen.

Share:

17 Reacties

 1. 25 oktober 2012 / 10:50

  Leuke foto’s. Die gele broek ziet er echt TOP uit!

  • 25 oktober 2012 / 11:24

   Leuk om te horen Valerie, ben er ontzettend blij mee!

 2. 25 oktober 2012 / 10:50

  Dat herfststukje ziet er echt leuk uit! 🙂 En nog gefeliciteerd met je rijbewijs! Ik ben er nu ook mee bezig en kan niet wachten tot ik het roze pasje in mijn bezit heb

 3. 25 oktober 2012 / 11:19

  Wat een leuke foto’s! Die kubussen vind ik altijd zo leuk. Ik wil er zelf ook nog een paar kopen, maar dan om aan de muur te hangen. De outfit met de gele broek vind ik ook heel erg mooi.

  • 25 oktober 2012 / 11:24

   Ik wil ook nog een paar kubussen aan de muur, ideaal om wat dingen in en op te zetten! Dank je wel Lies!

 4. 25 oktober 2012 / 13:40

  Leuk om te lezen, dat herfststukje ziet er super tof uit!
  En die mosterdgele broek staat je mooi 🙂

 5. 25 oktober 2012 / 16:47

  leuke foto’s! ooooh ik wil ook nog een mosterd gele broek! enn het jurkje wat je daar bij aan hebt is leuk zegg!! en je nail art super tof!!

 6. Joyce
  25 oktober 2012 / 17:22

  Leuke foto’s! Die kubus brengt mij op ideeën haha

 7. 25 oktober 2012 / 17:42

  Echt super goed van je rijbewijs ;).

  Liefs, Mariette

 8. 25 oktober 2012 / 18:35

  Altijd leuk om een kijkje te nemen in iemands leventje 🙂 Je outfit op een van de foto’s is echt heel leuk!

 9. 26 oktober 2012 / 20:06

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je rijbewijs 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx