My life in pictures week 35/36

Ik heb wat foto’s geplaatst op Instagram eind augustus, begin september en vandaag is het weer te tijd om deze met jullie te delen. Mijn hobbykamer hebben wij afgemaakt, heb genoten van zonnige dagen en van een tof persevent bij Strand Zuid!

Al jaren wilde ik een eigen hobbykamertje hebben en nu ik op mijzelf ben gaan wonen was er een kamer over, waar wij een hobbykamertje voor mij van hebben gemaakt. Daar hoort natuurlijk ook een bureau bij en op deze foto waren wij dit in elkaar aan het zetten!

Gek op deze neons van China Glaze! Ik maakte er deze nail-art mee.

Ik vind dit een heel fijn budget make-up palette en dit palette gebruikte ik om een bruine ooglook te maken. Daarnaast testte ik ook de eyeliner van Max uit.  Daar ben ik redelijk tevreden over, de pigmentatie kon beter.

Het was tijd voor nieuwe laarzen en deze leuke laarzen met studs kocht ik bij een schattig boetiekje!

Nieuwe verzorgingslijn van Action!

Ik heb soms het idee dat ik iets teveel eten post op mijn Instagram, maar ik vind koken erg leuk om te doen!

Soms zie ik interessante dingen in tijdschriften waar ik wel erg nieuwsgierig van word! Mascara die echt waterproof is en er pas afgaat wanneer je deze mascara er afspoelt met heet water (water boven de 38 graden).  Ik zou hem graag uitproberen, maar een mascara van €28 vind ik even wat te duur om alleen maar te testen.

Afgelopen donderdag ging ik met een paar beautybloggers beauty speed daten. In een vogelvlucht kregen wij van bepaalde merken de nieuwe producten voor komend seizoen te zien. Ik heb ontzettend veel informatie gekregen en een hele leuke dag gehad!

Deze week kwam Belessa.nl online en dat was even erg spannend wat voor reacties ik op mijn nieuwe site zou krijgen. De reacties waren echt overweldigend!

22 Reacties

 1. 10 september 2012 / 08:19

  Altijd leuk, dit item- zeker als je weer erg fijne dingen te melden hebt:)

 2. Angelique
  10 september 2012 / 10:37

  Leuke foto’s om te zien, even koekeloeren in jouw leventje. Tipje; bij Action hebben ze nailart stripers, 3 kleuren in een doosje voor €1,39 dacht is. Nou die zijn super, aanrader. Pigmentatie is super en vooral leuk om te oefenen.

  • 11 september 2012 / 13:33

   Bedankt voor de tip Angelique! Ik ga gelijk zo even kijken!

 3. Joany
  10 september 2012 / 10:57

  Wat een onwijs leuke foto’s. 🙂

 4. 10 september 2012 / 11:06

  wat een leuke foto’s!
  je nagellak rek ziet er zo mooi uit!

 5. priscella82
  10 september 2012 / 11:11

  leuke foto,s die laarsjes zijn erg stoer leuk!!

 6. 10 september 2012 / 14:10

  Heel leuk om te zien! De boots en China Glaze lakjes vind ik heel erg mooi.

 7. 10 september 2012 / 14:45

  Wat een leuke foto’s! Leuk om te zien zo achter elkaar. 🙂

 8. 10 september 2012 / 14:49

  Leuk om alle foto’s te zien 🙂

 9. 10 september 2012 / 15:30

  Maak je eens een look met dat essence palettje?

  • 10 september 2012 / 16:38

   Ik heb het meteen opgeschreven! Ga ik regelen 🙂

 10. 10 september 2012 / 17:32

  Leuke foto’s! Die bikerboots zijn gaaf 🙂 en ook die neon lakjes !

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx