Nagellakstash filmpje deel 2

Onlangs heb ik deel 1 geplaatst van mijn nagellakstash en sommige meiden konden niet wachten tot mijn nagellakstash deel 2 online kwam!  Vandaag is het dan zover! Voor het eerst de inhoud van mijn Helmer online op Belessa.nl. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst niet van plan was om een Helmer aan te schaffen, omdat ik het gewoon niet het mooiste kastje vind. Toen ik toch nog eens naar de Ikea moest om nog wat andere dingen te halen en voor mijn nieuwe huisje en ben ik toch nog eens wezen kijken naar de Helmers. Toch ben ik er nu ontzettend blij mee, want het is een onwijs praktisch kastje! Kijk mee naar in de inhoud van mijn Helmer!

Nagellakstash deel 1

Mocht je deel 2 niet kunnen zien klik dan hier

Ik heb om mijn oude kanaal (niet meer in gebruik) ook mijn make-up stash laten zien, willen jullie dat ik deze ook opnieuw opneem hoe mijn stash er uit ziet in mijn nieuwe huis? 

5 Reacties

 1. 21 september 2012 / 13:42

  Wat leuk dat ik nu je hele nagellakstash heb gezien!

 2. Angelique
  21 september 2012 / 21:28

  Jee, wat leuk om te zien. Blijft altijd leuk om nagellakjes te bekijken van een ander. Ik wil nog wel filmpjes zien hoor van je makeupstash!

 3. 23 september 2012 / 16:18

  Heel leuk om ook het 2e gedeelte van je nagellakstash te zien!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx