Nagellaktag!

 Ik heb zo een vermoeden dat ik deze tag ooit heb ingevuld op mijn site oude site, want sommige vragen kwamen mij wat bekend voor. Ik vond het sowieso leuk om weer eens een update te doen. De nagellaktag heb ik vaker voorbij zien komen op diverse sites.

Uit hoeveel nagellakjes bestaat jouw stash? Ik heb werkelijk geen idee. Ik heb de lakjes nog nooit geteld, dat is maar goed ook, want anders mag ik waarschijnlijk van mijzelf nooit meer iets bijkopen. Ik denk dat ik rond de 30o/400 lakjes in mijn stash heb zitten.

Van welk merk bezit je de meeste lakjes? Dat zal of China Glaze zijn, Catrice of O.P.I. Van deze drie merken heb ik een heleboel lakjes in mijn stash.

Wat is de meest voorkomende kleur? Roze, blauw en peachy! Dat zijn drie kleuren waar ik echt gek op ben.

Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit? Ik denk dat ik alle kleuren/finishes wel in mijn bezit heb, of heb gehad. Als ik namelijk een finish helemaal niets vind – zoals de crackle – dan heb ik het wel in mijn bezit gehad, maar dan geef ik het snel weg aan iemand die er wel tevreden mee is.

Welke nagellak draag je het meest?  Essie Tart Deco, Miss Sporty 320 en China Glaze Flip Flop Fantasy

Bij welk lakje blijf je je afvragen waarom je die nog niet hebt weggegooid? Een Essence LE fruit lakje, ik vind die spikkels in mijn nagellak tien keer niets!

Gebruik je base- en topcoat? Ik gebruik altijd een basecoat, meestal de Trind Nail Repair. Topcoat gebruik ik niet altijd, eerder niet dan wel. Ik ben nogal lui met het aanbrengen van topcoat.

Stempel je liever, of doe je nail-art met de losse hand? Ik stempel liever dan dat ik nail-art doe uit de losse hand. Ik ben niet zo goed met de losse hand.

Hou je van shimmers en glitters, of liever van een crème finish? Ik heb helemaal niets met glitters en shimmers. Glitterlakken vind ik meestal maar kinderachtig en helemaal niets aan. Geef mij maar een mooie crème finish!

Voel je je kaal zonder nagellak? Ik voel mij zeker kaal zonder nagellak, maar er zijn wel wat dagen in de week dat ik zonder nagellak rondloop. Als ik namelijk mijn nagellak heb afgehaald en ik heb geen tijd meer om nieuwe aan te brengen, ga ik wel eens zonder nagellak naar het werk. Toch mis ik altijd iets op mijn nagels dan!

Welke nagellak draag je op dit moment? Op dit moment draag ik P2 Sandstyle 040 Illegal, een lakje wat ik kocht bij de DM!

Share:

12 Reacties

 1. 29 juli 2013 / 16:17

  Leuke tag!
  Ik heb deze een heel tijdje geleden volgens mij al gedaan!

 2. chucky1012
  29 juli 2013 / 16:32

  Geweldige post….. wauw….. zoveel….
  Een vrouw krijgt er geen genoeg van!
  Ik heb er veel en zal ze wel een keer tellen. Mooie nagellak is de kleur op de laatste foto! 😉

 3. 29 juli 2013 / 16:40

  ik gebruik, heel slecht, nooit een basecoat en een topcoat!

 4. Linda
  29 juli 2013 / 17:41

  Wat is dit toch een leuke tag. Ben benieuwd hoeveel lakjes je zult hebben als je ze een keer gaat tellen. Ik ben ook gek op blauw op mijn nagels en zonder nagellak lijkt het net of ik vergeten ben om me aan te kleden, zo kaal. 🙂

  • 30 juli 2013 / 09:35

   Ik dacht dat zelf ook altijd. Als er dan nieuwe collecties uitkomen, vind iedereen de glitterlakjes maar prachtig. Ik heb er helemaal niets mee!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx