Nail beads / kaviaarnails / 3D manicure (budget)

Van het weekend kreeg ik een tip van lezeres Ingrid dat ze bij de Primark  kaviaarnailssetjes in twee kleuren had gezien. Bedankt voor de tip Ingrid! Nail beads / kaviaarnails of de 3D manicure hoe je deze trend ook wil noemen is al in veel verschillende kleuren en van verschillende merken verkrijgbaar. De setje die ik tot nu toe heb gezien zijn allemaal wel erg aan de prijs voor iets wat je misschien maar een paar keer zou gebruiken. Ik ben namelijk niet van plan om iedere dag mijzelf in de kaviaar te hijsen, want op mijn werk zijn de bolletjes niet zo’n succes.  Ik kocht twee setjes en probeerde de setjes uit.

Je moet eerst je nagels lakken met de crème kleur die er bij het setje zit. Primark raad je aan om twee lagen aan te brengen om het mooiste effect te krijgen. Wanneer je laatste laag (je tweede laag) nog nat is moet je de beads er over heen strooien. Bij het setje zit een plastic opvangbakje die je moet gebruiken om de overige beads die zich niet hechten aan de nagellak op te vangen.  De beads hechten zich heel makkelijk aan je nagellak, omdat je nagellak nog nat is. Druk je beads een beetje aan en laat ze dan drogen. Ik heb geprobeerd om er topcoat over te doen, maar dat is geen succes. De kleuren vervagen door de topcoat en het is geen mooi gezicht.

Dit is dan de roze versie. Deze breng je dus op dezelfde manier aan als de zwarte.

Ik kocht twee setjes kleuren. Op dat moment waren er ook maar twee setjes kleuren en de verkoopster bij de kassa kon mij ook niet vertellen of er meerdere kleuren zijn. Er zijn in ieder geval twee kleuren verkrijgbaar (oud)roze en zwart. Waarschijnlijk liggen ze in de bakken bij de kassa, dat is in Primark Zaandam wel altijd zo.

Bij de setjes zit een plastic opvangbakje wat erg handig bedacht is om er bij te doen, maar in de praktijk werkt het niet zo makkelijk. Wanneer je met de trechter (die zit er ook bij geleverd) de beads weer wil terug doen in het potje blijft de helft van de balletjes hangen doordat ze zich hechten aan het plastic. Je kan beter een bakje gebruiken die je thuis hebt staan.

De setjes kosten per stuk €3,50 en voor iets wat je niet dagelijks zou dragen vind ik dat een prima prijsje! Helaas zit een Primark niet voor iedereen om de hoek.

20 Reacties

 1. 11 december 2012 / 06:34

  Ik vind het er echt super leuk uit zien! Maar stel me altijd de vraag of ik de hele tijd blijf haken met deze balletjes

  • 11 december 2012 / 08:45

   Ik heb ze in het weekend gedragen en dan heb je er weinig last van. Ik vind het alleen wel irritant zitten als je haar bijvoorbeeld moet doen. Ik ben dan continu bang dat de balletjes straks in mijn haar zitten.

 2. 11 december 2012 / 08:24

  Oeh wat leuk, vooral de roze! En € 3,50, da’s geen geld joh!

 3. 11 december 2012 / 08:29

  Wat een leuke setjes en lekker goedkoop! Jammer dat hier geen Primark in de buurt zit 🙁

 4. 11 december 2012 / 08:35

  Om bij de dichtstbijzijnde Primark te komen moet ik toch ruim een half uur in de metro. En dan is het nog maar de vraag of al die honderden klanten die er altijd rondlopen niet de laatste verpakking weggesnaaid hebben:)

  Voor €3,50 wil ik dit best eens proberen!

 5. 11 december 2012 / 08:51

  Leuk! en echt goedkoop ook, helaas geen primark in de buurt..

 6. 11 december 2012 / 10:19

  Ziet er mooi uit & voor die 3,50 zeker! Deze wil ik wel gaan proberen 😀

 7. Danilla
  11 december 2012 / 10:37

  Leuk zijn ze! Ik heb ze vrijdag gekocht als cadeautjes! Precies deze kleuren dus de review komt precies op tijd :D. Ik weet wel dat er nog een andere kleur was met gekleurde balletjes!(basisbeurs nagellak weet ik niet meer!) ik was in Rotterdam en daar hadden ze dus 3 kleuren 🙂

  • 11 december 2012 / 10:59

   Bedankt voor je reactie Danilla! Fijn om te weten dat er nog een kleur was met gekleurde balletjes! Ik hoop dat je de juiste keuze heb gemaakt na het zien van deze review, om deze twee kleuren mee te nemen?

 8. 11 december 2012 / 12:16

  Ik vind het er zo leuk uitzien dat caviaar op de nagels. Beide setjes vind ik ook erg leuk uitzien, maar voor mezelf trekt de roze mij toch net iets meer.

 9. 11 december 2012 / 15:55

  Leuke setjes!
  Helaas zit de Primark niet in de buurt…

 10. 11 december 2012 / 17:00

  Bij de primark? Oh haha heb ze nog nooit gezien, nog maar eens kijken dan!

 11. 11 december 2012 / 19:39

  Die roze vind ik er heel schattig uit zien 🙂

 12. 11 december 2012 / 20:26

  Supercool! Jammer inderdaad dat ik niet zomaar in een Primark geraak. Hopelijk heb ik de volgende keer dat ik ga geluk dat er zo’n setje ligt 🙂

 13. 14 december 2012 / 11:41

  Oee die roze is leuk zeg!!! jammer dat er geen primark bij mij in de buurt zit

 14. 17 december 2012 / 13:26

  Oh wat schattig, beide! Misschien ook leuk om beide kleuren te combineren? Roze met zwart vind ik altijd zo stoer staan. Helaas zit de Primark hier inderdaad niet om de hoek, dus hopelijk ga ik er binnenkort weer eens langs.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx