Budget | Nagelstickers/nailwraps van MAX (action)

Ik plaatste onlangs een foto online van deze nailwraps van de Action op Instagram. Jullie waren erg benieuwd hoe deze stickers/wraps qua kwaliteit zijn en dat besloot ik uit te gaan testen. Ik moet zeggen dat ik niet heel vaak nagelstickers heb gebruikt, omdat ze meestal niet blijven zitten. Ik vond de printjes van de Action wel erg leuk en voor €0,65 wil ik ook gerust iets uitproberen. 

De nagelstickers laten zich erg makkelijk aanbrengen. Veel makkelijker dan de nagelstickers die ik laatst had geprobeerd van Miss Sporty dat vind ik al meteen een bijkomend voordeel. Vorige keer had ik het al gehad met de nagelstickers met het aanbrengen. Naast het opbrengen wat dus gemakkelijk gaat, valt mij ook meteen de geur op. De geur is vreselijk chemisch en blijft aan de stickers hangen. Ik vind de geur echt wel ontzettend storend, waarom moeten deze stickers zo vreselijk stinken?

De nagelstickers op mijn nagels. Je kunt de nagelstickers makkelijk afknippen en met bijvijlen tot ze passend zijn op je nagels, is wel even een lastig klusje. De nagelstickers scheuren gelukkig niet zo ontzettend snel, dus dat is wel fijn met het vijlen van de stickers.

Ik bracht de nagelstickers rond 17.00 uur, vlak voordat ik naar een feestje ging aan op mij nagels. De nagelstickers zien er van dichtbij niet heel erg mooi uit. Ze kreukelen enorm en op sommige plekken zie je mij nagelrand zitten. Halverwege de avond zag ik al een chip aan de bovenkant van mijn nagel.

Mijn nagels de volgende ochtend, gelijk nadat ik wakker ben geworden, mehhhh niet om aan te zien!

Het is wel erg slecht als de nagelstickers niet eens een hele dag op zijn plek blijven zitten en daarom vind ik deze stickers zeker geen aanrader.  Ik heb nog een setje thuis liggen (roze met glitters) en ik ga deze nog wel een keer dragen naar een feestje en ze er in de ochtend dan gelijk weer afhalen. De setjes zijn misschien voor de prijs nog wel leuk voor een avondje stilzitten op een verjaardag. Doe niet teveel, want dan liggen de stickers er zeker af.

De nagelstickers heb ik zelf gezien in alleen deze twee printjes, maar Action kennende zijn er vast nog een heleboel printjes verkrijgbaar. De nagelstickers/wraps kosten €0,65 per stuk.

22 Reacties

 1. 11 maart 2013 / 06:31

  Leuk patroontje. Maar wat een tegenvaller dat ze zo slecht blijven zitten, erg jammer!

 2. 11 maart 2013 / 08:52

  Ik heb van een ander merk die toevallig op en die heb ik al 2 dagen en zit gelukkig nog steeds mooi, echt jammer van de action…

 3. 11 maart 2013 / 09:13

  Iehh! van dat resultaat na 1 nachtje word ik niet blij!

 4. 11 maart 2013 / 10:08

  Wat een tegenvaller, maar wel leuk voor een feestje lijkt me.
  Alhoewel ik niet fan ben van het patroontje.

 5. 11 maart 2013 / 11:09

  Oef, dit is er toch wel eentje in de categorie tegenvaller. Jammer!

 6. 11 maart 2013 / 12:14

  Wat jammer zeg dat ze amper blijven zitten en ook een beetje kreukelen 🙁

 7. 11 maart 2013 / 12:16

  Jammer dat ze niet goed blijven zitten, ze zien er wel mooi uit!!

 8. 11 maart 2013 / 12:22

  Nou, deze dingen kan ik mooi laten liggen!

 9. 11 maart 2013 / 17:51

  Toen ik ze zag in de winkel leek het me wel leuk, blij dat ik ze niet heb gekocht.
  Wel een fijne review!

 10. 11 maart 2013 / 18:32

  Ik was hier erg benieuwd naar.. wat jammer dat ze zo slecht zijn! Ik heb laatst wat setjes besteld via ebay, precies hetzelfde verhaal als bij deze. Die van de Primark (€1,50) zijn echt heel erg goed!

  • 11 maart 2013 / 21:01

   Ik heb van de Primark toevallig gister een setje gekocht! Ik ben blij om te horen dat deze van betere kwaliteit zijn, want dit is echt vreselijk!

   • Lieke
    7 april 2013 / 18:27

    Hoi Kelly,

    Wat jammer zeg dat het zo’n slechte kwaliteit is, die stickers van de Action. Gelukkig dat je betere hebt kunnen kopen. Ik heb een vraagje: hoe duur zijn ze bij de Action? Ik wil ze toch graag een keer proberen.

    Groetjes Lieke

    • 7 april 2013 / 18:39

     Hoi Lieke! Ze zijn 0,65 cent, dus een leuke prijs om eens uit te proberen! Liefs!

 11. 14 maart 2013 / 00:34

  :’) dat is eigenlijk het enige wat ik denk bij het zien van deze stickers.. wat een fail!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx