• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Napels #3 Pompeï, pijnlijke voeten & drukke trein (Reisvlog)

Napels 3In deze derde reisvlog gingen wij naar het indrukwekkende Pompeï. Het was gelukkig deze dag niet zo warm en niet heel erg zonnig om urenlang rond te lopen in Pompeï. Wel gewoon lekker warm om in een hempje/korte broek rond te lopen. Op één bui na in Pompeï was het prima weer. Ik ging als een ‘echte gids’ door Pompeï heen met mijn boekje haha. Ik snap niet dat ik geschiedenis als kind niet leuk vond, want nu vind ik het allemaal erg interessant en vind ik het leuk om een stukje over een bepaald gebouw/gebied te lezen. Grappig dat je interesses kunnen veranderen door de jaren heen. We hebben deze dag zoveel gelopen dat we echt pijnlijke voeten hadden na het eind van de dag. Ik vond het een hele bijzondere dag vandaag!

Playlist Travelvlogs Napels

Tags :