New in | Aztec earrings

Ik schreef er al eerder over dat ik de Aztec Trend zo super leuk vind. Ik had al wat inspiratie opgedaan in dit artikel. Ik was met een vriendin aan het winkelen en ik liep even de C&A in. Een winkel waar ik eigenlijk nooit kwam, maar ik had op een reclame een leuke bikini gezien. De bikini kwam ik niet tegen, maar mijn oog was onderweg wel op deze oorbellen gevallen. Na even twijfelen of ze niet te zwaar waren rekende ik deze oorbellen af. 

De vorm vind ik ook erg tof. Ik ben gek op lange, opvallende oorbellen, maar helaas zijn ze 9 van de 10 keer echt veel te zwaar en laat ik ze in het rek hangen.

Ik kijk zelf áltijd of oorbellen niet te zwaar zijn. Ik houd ze altijd even stuk voor stuk vast en beoordeel zo of niet te zwaar zijn voor mijn oren. Ik krijg namelijk wanneer ik te zware oorbellen krijg er last van en tevens heb ik ook geen zin in uitgerekte oorlellen.

De oorbellen zijn niet té zwaar, maar het zijn ook geen licht gewichten. Ik heb er zelf nogal snel last van, maar deze oorbellen kan ik prima een avondje in hebben.

Toch maar eens vaker de C&A binnen lopen om te kijken of ze iets leuks hebben hangen! De oorbellen kosten €6,95, dus dat vind ik ook nog een leuk prijsje voor een paar oorbellen & ik heb er weer een paar favoriete oorbellen bij.

15 Reacties

 1. 14 mei 2013 / 07:22

  Ik vind niet snel oorbellen leuk, maar deze zijn wel heel erg tof!

 2. Marije
  14 mei 2013 / 10:52

  Leuk! Ik check ook altijd goed of ze niet te zwaar zijn, anders krijg ik ook veel last.

 3. 15 mei 2013 / 23:01

  Oeh hele leuke oorbellen! Hou van dat printje 🙂

 4. 17 mei 2013 / 19:04

  Leuke oorbellen, ze zien er heel erg tof uit! Ik houd sowieso wel van een aztec printje 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx