New in | Converse Chuck Taylor All Stars Orange Pale

Ik heb al heel wat Converse Allstars versleten in mijn leven. Ik denk dat ik ondertussen al 10 paar heb gehad, zwarte, roze, witte, blauwe en printjes. All Stars zijn zo ontzettend makkelijk, lopen lekker en zijn goed te combineren. Nu had ik al een hele tijd in mijn hoofd om weer eens een nieuw paar All Stars te kopen. Ik maakte tevens ook al eerder in inspiratieartikel met allerlei outfits met Converse All Stars.  Ik was aan het twijfelen of ik weer eens witte All Stars zou nemen, of dat ik zou gaan voor een neon kleur, of voor de zalmkleurige All Stars. Wel was ik er al over uit dat het lage Allstars werden en na een dagje Amsterdam kwam ik deze zalmkleurige tegen!

Ik twijfel nog heel even en op de terugweg kwam ik deze All Stars tegen bij Sidestep. Tevens waren ze ook nog afgeprijsd van €65,00 naar €49,99. Ik was eigenlijk al meteen om toen ik zag dat ze afgeprijsd waren en ik besloot ze te passen. Heel even baalde ik omdat ze mijn maat niet hadden, maar een halve maat kleiner kon ik gelukkig ook hebben. Yeah ik ben erg blij mee! Voor de rest heb ik de afgelopen tijd echt schandalig geshopt! Op Instagram konden jullie de buit al zien! Willen jullie van de rest ook nog een shoplog en een outfit of the day met nieuwe items?

18 Reacties

 1. chucky1012
  12 juni 2013 / 06:12

  Ik had ze gisteren in mijn handen! Was nl een dagje in die town gaan shoppen! Zo mooi! Heerlijk is sale! 😉

 2. 12 juni 2013 / 07:00

  Ik wil ook graag nieuwe all stars! Ook naar even in de sale kijken 🙂

 3. 12 juni 2013 / 07:12

  Kleurtje is erg mooi! Ik heb sinds kort de zwarte, en twijfel of ik de witte ook niet zal nemen. Ze zitten zo lekker!

 4. 12 juni 2013 / 07:42

  Dit is een heel leuk kleurtje! Ik zag ze ook in mint, die zijn ook geweldig!

 5. 12 juni 2013 / 08:19

  Die zijn gaaf! Ik ga straks in Engeland een nieuw paar shoppen, daar zijn ze namelijk veel goedkoper 😀

 6. 12 juni 2013 / 11:16

  Leuke gympies 🙂 Ik ben fan van het merk All Stars 🙂 De kleur komt overeen met een kleur nagellak die ik vandaag online heb staan, heel grappig!

 7. 12 juni 2013 / 15:15

  We hadden het over je jasjes op Instagram maar moet zeggen dat ik die schoenen ook erg leuk vind! Vind ik wel bij je passen, dat kleurtje!

 8. 12 juni 2013 / 18:13

  Wat een schattige zomerse kleur! Ik kan mijn allstars nooit lang schoonhouden terwijl ze nieuw zooo mooi zijn! Ik zou ook wel lichtroze lage willen, lekker girly haha

 9. 12 juni 2013 / 20:17

  Wat een leuk kleurtje! Allstars zijn altijd handig om in je kast te hebben 🙂

 10. 13 juni 2013 / 00:04

  Ja ik ben al jaren verslaafd aan Allstars, heb bijna alleen maar Allstars wat betreft schoenen haha (erg eigenlijk). Deze zijn echt heel leuk!

 11. 13 juni 2013 / 12:29

  Ik zag de foto al op Twitter! Ik heb zelf nog maar één paar All Stars, ik had ze eerst in heel veel kleuren maar toen ik op een gegeven moment vond dat die witte neus alleen maar mijn grote schoenmaat accentueert en mijn voeten nog groter doet lijken, heb ik de meeste weggedaan. Een gevalletje “staat leuk bij anderen, niet bij mij”.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx