New in | Espadrilles van La Maison de l’Espadrille (Sarenza)

Vorige week waren deze leuke Espadrilles binnengekomen van het merk La Maison de l’Espadrille. Omdat ik nog wat shopartikelen in de planning had staan, heb ik deze even verschoven naar deze week. Ik wil namelijk wat diversiteit in de artikelen op mijn site. Deze leuke espadrilles kwam ik tegen op de site van Sarenza.  Toen ik laatst op een event van Sarenza was had ik al een heleboel leuke dingen gezien voor de komende herfst- en wintercollectie, maar in mijn hoofd moest het eerst nog even zomer worden. Ik had nog een kortingscode van Sarenza liggen, waardoor ik heb besloten om lekkere zomerse schoenen uitgekozen. Na heel wat dubben, omdat er teveel leuke espadrilles waren, heb ik gekozen voor deze vrolijke kleurtjes!

De schoenen voelen zo ontzettend licht aan, dat de pakketjesman zich zelfs afvroeg of er wel iets in het pakketje zat, wat hij kwam afleveren.

Damesespadrilles van La Maison de l’Espadrille, van textiel met versterkte ronde neus en een zool van rubber en touw. Dit familiebedrijf is sinds 1960 gespecialiseerd in de productie van espadrilles, legendarische schoenen die al generaties lang door Fransen worden gedragen. Het merk stelt vrouwen die op zoek zijn naar het eenvoudige comfort van een soepele en lichte schoen niet teleur.

Ik had zelf nog nooit eerder Espadrilles gehad en ik moet zeggen dat ik mij nu ook wel afvraag waarom ik niet eerder van zulke makkelijke, leuke zomerschoenen heb gekocht. Ik zat nog even te twijfelen welke maat ik moest bestellen. Ik zit soms tussen maat 39 en maat 40 in, waardoor de één net iets te klein is en de andere maat net weer iets te groot. Ik besloot maat 40 te bestellen van deze espadrilles en ze zitten precies goed! Een maatje kleiner had ik niet moeten hebben, want dan zaten de schoenen echt te krap bij mijn tenen. Ik ben gek op alle kleurtjes die in deze espadrilles zijn verwerkt en ik ben ontzettend happy met mijn vakantie/strand schoentjes!

De bezorgkosten zijn gratis bij Sarenza en de schoenen kosten €23,00. Deze leuke gekleurde espadrilles zijn te bestellen via de site van Sarenza.

10 Reacties

  1. 22 juni 2013 / 15:09

    Ik vind ze leuk! Tof stofje met al die kleuren. En volgens mij zitten zulke schoentjes ook echt heeerlijk. 🙂

  2. 22 juni 2013 / 16:06

    Gave schoentjes, normaal houd ik niet van deze vorm maar door de kleurtjes en streepjes vind ik hem erg leuk

  3. 23 juni 2013 / 16:51

    Leuk! Als kind liep ik heel wat af op espadrilles, maar nu draag ik ze eigenlijk nooit meer. Waarom weet ik niet, want ze zitten altijd wel erg lekker!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx