New in: Infinity ketting

Mijn sieradenstash wordt steeds maar groter en groter en ik was nog op zoek naar een klein kettinkje die ik als ik zou willen altijd kan dragen. Ik draag mijn Mi Moneda & statement kettingen regelmatig, maar ik vind het ook wel eens leuk om te wisselen voor een wat simpeler exemplaar. Ik koos voor deze ketting met het Infinity teken eraan, een mooie fijne zilveren ketting. 

De ketting komt in dit te leuke doosje (daarom heen een grotere doos om te verzenden) en in het doosje zit een kaart met het ketting erop. De mintgroene kleur van het doosje vind ik echt al super. Ik bewaar dat soort doosjes altijd om gewoon sieraden in te bewaren.

Het kettinkje is erg dun en fijn wat ik persoonlijk erg mooi vind. Ik ben niet van de brede schakels en zware kettingen, geef mij maar mooie fijne kettingen dat past veel beter bij mij!

Heart to Get, het succesvolle sieraden merk van twee Nederlandse vrouwen, brengt unieke kettingen op de markt die vrouwen vanuit het hart laat spreken. Deze ontwerpsters voelden zich geïnspireerd door de verschillende culturen en symbolen op aarde.

Deze ketting is te koop bij de webshop Sieraden.com en kost €59,95

20 Reacties

 1. 7 juni 2013 / 07:25

  Dit zou ik nou zo graag cadeau willen krijgen:)

 2. 7 juni 2013 / 08:49

  Mooi kettinkje zeg! Ik had gister toevallig een shirt online staan met het infinity teken, leuk! 🙂

 3. Roos
  7 juni 2013 / 09:28

  Mooie ketting, dat tekentje doet me altijd denken aan de serie revenge, trouwens een aanrader om te kijken!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx