• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur

New in | Invito Slip OnsBelessa

New in | Invito Slip OnsBelessa3e3):(d.fillText(String.fromCharCode(55357,56835),0,0),0!==d.getImageData(16,16,1,1).data[0])):!1}function e(a){var c=b.createElement(“script”);c.src=a,c.type=”text/javascript”,b.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(c)}var f,g;c.supports={simple:d(“simple”),flag:d(“flag”)},c.DOMReady=!1,c.readyCallback=function(){c.DOMReady=!0},c.supports.simple&&c.supports.flag||(g=function(){c.readyCallback()},b.addEventListener?(b.addEventListener(“DOMContentLoaded”,g,!1),a.addEventListener(“load”,g,!1)):(a.attachEvent(“onload”,g),b.attachEvent(“onreadystatechange”,function(){“complete”===b.readyState&&c.readyCallback()})),f=c.source||{},f.concatemoji?e(f.concatemoji):f.wpemoji&&f.twemoji&&(e(f.twemoji),e(f.wpemoji)))}(window,document,window._wpemojiSettings);]]> New in | Invito Slip-ons

Ik heb echt een schoenentik én ik kan zeker iedere dag van de maand andere schoenen aan op dit moment. Ik heb onwijs veel schoenen en voornamelijk laarzen en sneakers. Slip-ons vind ik heel erg fijn voor in de lente / zomer.  Ik vind ze heel erg makkelijk te combineren en ik vind ze heel erg leuk bij diverse combinaties staan. Een zwarte variant én tijger had ik al en deze beige suède variant stond al op mijn wishlist. 

Het zijn hele makkelijke schoenen, aangezien het lekkere instappers zijn en ik nogal lui ingesteld ben. Ik vind het heerlijk als het weer zulk lekker weer is dat ik weer lekker open schoenen naar buiten kan. De weerberichten zien er best redelijk uit, dus ik denk dat ik ze heel snel aankan. De Slip-ons van Invito kosten €69,99

Wat vinden jullie van de Slip-on trend?

Geplaatst in: Fashion
Tags: , ,

8 reacties op “New in | Invito Slip-ons”

  Shiralee
  12 april, 2015

  Die zijn echt héél tof en die kleur vind ik ook geweldig! Goede aankoop. 😉

  Beantwoorden
  Jaimy en Laura
  12 april, 2015

  Ik vind slip on’s super leuk! Mooie kleur!

  Beantwoorden
  anna
  12 april, 2015

  Wauw, die zijn echt gaaf! Ik ben dol op slip ons, wil zelf ook nog een paar aanschaffen voor de zomer. Ze lijken alleen wat te wijd op de foto, of ligt dat aan mij? Leuke blog heb je trouwens, ik ben je gaan volgen.

  Beantwoorden
  lonneke
  12 april, 2015

  Hele goede aankoop! Staat bij zoveel dingen leuk in het voorjaar.
  Liefs Lonneke

  Beantwoorden
  Denna
  12 april, 2015

  Echt schitterende schoenen!

  Beantwoorden
  Bertine
  12 april, 2015

  ze zijn erg mooi, leuk paar schoenen!!

  Beantwoorden
  Sophie
  12 april, 2015

  Wat een leukerds!

  Beantwoorden
  Dana
  12 april, 2015

  Ze zijne cht tof! I feel you met elke keer een ander paar schoenen

  Beantwoorden

E-mail me als er nieuwe reacties zijn.

E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Annuleren */]]>

document.write(“”);]]>web analytics

Tags :