New in | MAC Cosmetics Mineralized Skin Finish Porcelain Pink (Après Chic collectie)

Er staan nog een paar MAC producten op mijn lijstje die ooit zijn uitgekomen in Limited Editions, maar die ik niet heb weten te krijgen. Eén van deze producten op mijn lijstje was onder andere de MSF Porcelain Pink en doordat deze MSF opnieuw is uitgebracht in de collectie die op dit moment in de winkels ligt namelijk après chic, is het mij eindelijk gelukt om deze MSF in mijn bezit te krijgen. Ik gebruik graag een combinatie van budget en high-end producten en ik zou nooit producten kopen voor de heb en trots zijn dat ik heb weten te bemachtigen en het vervolgens bij de rest in de kast leggen. Je zult mij ook geen producten zien sparen, want ik vind dat allemaal zonde van mijn geld. Zo nu en dan komt er dus een pareltje uit in een collectie van MAC en dan doe ik wel even extra mijn best om dat product in mijn bezit te krijgen. Er worden regelmatig producten van MAC gerepromote, waardoor liefhebbers dus de kans krijgen om het product (nogmaals)te kunnen aanschaffen. 

Ik zag donderdag dat de Bijenkorf site langzaamaan al wat producten aan het toevoegen was van de Après Chic collectie! Ik hield de site dan ook erg goed in de gaten, want het ging mij niet gebeuren dat Porcelain Pink onder mijn neus door iemand weggekaapt werd. Ik stond dan ook te springen toen ik deze MSF in de shop zag staan. Ik heb nog getwijfeld tussen deze MSF en Stereo Rose, maar ik heb al heel wat peachy/gouden blushes, waardoor ik dacht dat Stereo Rose overbodig zou zijn. Stereo Rose ziet er ook echt prachtig uit, maar ik ben blij dat Porcelain Pink toch mijn eerste keuze is geweest. Ik heb er echt een nieuwe liefde bij <3.

Porcelain Pink wordt beschreven als ‘Soft pinky coral with gold veining’.  Het is echt een prachtige licht roze highlighter, met een warme gouden gloed over zich heen.

De highlighter is erg moeilijk te fotograferen op mijn wangen/jukbeenderen, maar er zijn lichte shimmers te zien. Ik draag Porcelain Pink hier over Suede van Sleek.

Porcelain Pink bevat een heleboel shimmers en ik gebruik dit product dan ook als highlighter.  Als blush is hij veel te licht voor mij, dus ik gebruik hem in de combinatie met een licht roze blush, zoals MAC Gigly. Of een matte blush zoals Suede van Sleek.

De MSF’s van deze collectie zijn bijna overal uitverkocht, dus mocht je deze echt nog willen hebben, dan moet je echt naar de dichtstbijzijnde counter rennen om te kijken of dit product nog verkrijgbaar is!

Porcelain Pink kost €28,00 en is te koop bij de bekende verkooppunten van MAC.

17 Reacties

 1. 9 januari 2013 / 06:59

  We hadden t r pas al over: dit is echt de mooiste en ook de meest aantrekkelijke on a girl! En dat bewijs je dus maar weer even met de pics! (:
  Liefs! Hel

 2. Amber
  9 januari 2013 / 08:47

  Wauw super mooi ! Ik wil ook graag producten van MAC alleen ik vind ze te duur voor m’n budget , helaas .. ):

 3. 9 januari 2013 / 09:54

  Dat ziet er prachtig uit! Met highlighters werken moet ik maar eens gaan leren, want ik vind het resultaat bij jou echt wonderschoon.

 4. 9 januari 2013 / 09:57

  OMY kwijl wat mooi. Ik hou van de MSF van mac.

 5. 9 januari 2013 / 14:38

  Prachtige highlighter! Staat je heel erg mooi.

 6. 10 januari 2013 / 19:19

  Wat een goede kleur voor jou Kelly! Ik hou van roze, peachy highlighters, very pretty! <3 Al denk ik dat deze voor mij net een tintje te licht is..

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx