• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Nieuwe bril van LOEK.

Ik draag een bril, maar dat is niet voor iedereen bekend. Meestal als je mij ziet draag ik lenzen, omdat ik dat net wat prettiger/handiger en makkelijker vind. Ik draag mijn lenzen alleen maar als ze lekker zitten en na zo’n 12 uur zitten ze dat meestal niet meer. Soms gun ik mijn ogen ook wat rust en draag ik de hele dag een bril. Deze bril is afkomstig van een nieuw concept LOEK. LOEK laat zien dat het dragen van een bril leuk is én vooral heel erg leuk is als je meerdere brillen hebt, zodat je je bril ook kan afwisselen en aanpassen aan je kleding van de dag, aan je humeur, of gewoon waar je zelf zin in hebt die dag. Dit is m’n nieuwe bril van LOEK.

Tof concept

Ik kwam een tijdje geleden in contact met LOEK en ik vond het concept meteen tof. Er werd mij een hele hoop verteld en bij een heleboel dingen had ik zoiets van ‘oh ja, dat heb ik ook’en ik was gelijk enthousiast. Ik kies eens in de drie á vier jaar een nieuwe bril uit en dan ga ik vaak voor een ‘standaard montuur’ die niet al teveel opvalt. Een rode bril is best leuk, maar dat zou ik nooit zo snel kiezen omdat ik het lastig te combineren vind. Ik kies dan meestal voor een veilige zwarte of bruine.

Bij LOEK koos ik ook een nieuwe bril uit en omdat ik brillen in een heftige knalkleur niet zo bij mij vind passen en helemaal niet zo kleurrijk ben met m’n kleding, koos ik toch weer voor een bruine mét blauwe binnenkant, waar mijn blauwe ogen nog beter in uitkomen. Niet zo spannend misschien, maar ik vind deze bril echt heel erg sprekend voor mijn ogen. Wie weet durf ik het ooit nog wel aan, een beige / lichtbruin montuur zou ik wel erg tof vinden. Niet te opvallend, maar wel dat ze zien dat je een nieuwe bril hebt.

Ik zou het zelf heel erg leuk vinden om meerdere brillen te hebben én vaker te kunnen afwisselen. Zo wordt het dragen van een bril ook nog leuker en kies ik misschien toch wat vaker voor een bril. Ik vind deze bril echt heel erg tof!

Wat is LOEK?

  • Maximaal 4 brillen per jaar voor maar € 15,- per maand
  • Keuze uit ruim assortiment (zonne)brillen en contactlenzen
  • Veel designerbrillen van bekende merken
  • Gratis declaratieservice bij jouw zorgverzekeraar
  • Webshop én brandstore
  • Je kan LOEK altijd opzeggen
  • LOEK vrienden voordeel

Bril aanpassen aan je outfit en je stemming

We besteden allemaal veel aandacht en geld aan ons uiterlijk. Variërend van kleding, schoenen, accessoires, kapper tot beautyproducten. Is het dan niet opmerkelijk dat we de gezichtsbepalende accessoire -de bril- maar eens in de 3 à 4 jaar vervangen? LOEK vindt van wel. Kiezen voor een neutrale bril, die overal bij past is niet meer nodig. Vanaf nu kun je veel meer variëren en kies je gewoon een leuk montuur dat past bij je outfit, stemming of activiteit. LOEK laat je zien dat het dragen van brillen leuk is en dat het hebben van meerdere brillen niet duur hoeft te zijn.

Ik ben heel erg enthousiast over het concept van LOEK. Brillen zijn nou eenmaal vrij prijzig en je krijgt ook helaas niet ieder jaar geld terug van de zorgverzekering voor het aanschaf van een nieuwe bril – en of contactlenzen. LOEK maakt het daarom goedkoper voor je én je kan meteen meerdere brillen per jaar aanschaffen, zodat je ook nog kan variëren. 15 euro in de maand!

LOEK. heeft een geweldig aanbod aan mooie brillen, die in talloze kleurencombinaties verkrijgbaar zijn! Ik ben fan van het grote aanbod én vond het zoooo lastig om een bril uit te kiezen. Ik ben heel erg blij met mijn bril, nu ik hem een tijdje heb vind ik het tijd voor een opvallender kleurtje! Ik heb de smaak wel te pakken met meerdere brillen in mijn collectie hebben!

* deze bril heb ik ontvangen ter review 

Tags :