Nieuwe haarproducten van Aussie: Take the heat!

Sinds Aussie te koop is Nederland ben ik verkocht. Ik gebruik het liefst alleen maar Aussie, maar ik vind het zonde als mijn flesje zo snel leeg is. Vandaar dat ik af en toe mijn haren was met het het gehele stappenplan. Ik had al gehoord dat er een nieuwe lijn uitgebracht zou worden van Aussie: Take the heat. Aussie is op dit moment in de aanbieding bij Etos, tweede voor halve prijs. Ook ik ging mijn slag slaan voor deze heerlijke producten en kwam de nieuwe lijn al tegen bij mij in de Etos! 

Deze nieuwe lijn is speciaal ontworpen voor meiden die regelmatig met de föhn, stijl- en of krultang in de weer gaan.  In hun nieuwe campagne spreekt Aussie zelfs over het sissende geluid wat je stijltang maakt wanneer je haar nog vochtig is, dat is iedereen wel bekend toch? Dat je net even snel je haar wil gaan stijlen, maar dat het nog niet helemaal droog is? Weg met droge, beschadigde of zelfs nog veel erger verbande plukken, was je haar met de nieuwe lijn van Aussie!  Deze producten zorgen ervoor dat je lokken beschermd zijn voor de hitte bronnen.

Er zijn weer drie producten verkrijgbaar uit deze lijn:

 • Take the heat shampoo
 • Take the heat Conditioner
 • Take the heat 3 minute masker

Ook deze producten van Aussie hebben weer die heerlijke vertrouwde zoete kauwgomballen geur die ik zo heerlijk vind aan Aussie.  Deze geur blijft subtiel de hele dag hangen en ik vind het heerlijk als ik gedurende de dag af en toe een vleugje van deze geur ruik.  Geen andere shampoo/conditioner maakt mijn haren zo zacht als deze producten van Aussie. Onwijs klitten in je haar die niet uit te borstelen zijn na het douchen? Die zijn verdwenen als je deze haarproducten gebruikt!  Verwen je haren met deze producten van Aussie!

De shampoo en de conditioner zijn te koop voor €6.99 en het 3 minute masker is te koop voor €8.99. Producten van Aussie zijn uitsluitend te koop bij Etos. De aussie producten zijn nu in de aanbieding, tweede voor de halve prijs!

Share:

6 Reacties

 1. Sann
  28 september 2012 / 09:44

  Ik ga me vandaag even naar de etos begeven, heb ontzettend pluis haar waardoor ik het dus elke dag stijl! Proberen waard

 2. 28 september 2012 / 14:42

  Deze lijn ga ik dus mooi proberen. ben echt fan van Aussie en gebruik deze producten dagelijks.
  Liefs, xxx

 3. 28 september 2012 / 18:17

  Misschien moet ik maar eens snel naar die aanbieding gaan kijken, want ik heb nog nooit Aussie gebruikt, maar het lijkt me wel zoooo fijn!

 4. 29 september 2012 / 13:29

  Niet iets voor mij! Mijn fohn gebruik ik niet altijd maar wel handig voor mensen die vaak een krul/stijl tang gebruiken

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx