Nieuwe kleuren voor de komende herfst/winter van Trind

Voor haar Limited Edition Caring Color najaarscollectie heeft Trind diverse kleurtrends laten terugkomen uit het kleurenpalet van de herfst/winter collectie 2012. Met de vier nieuwe Trind Limited Edition najaarskleuren ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’ sluit zij aan bij de tinten van de glim en glans trend, de populariteit van ‘blauw’ en kleurinvloeden uit de natuur. Warme kleuren dit jaar die ideaal de koude seizoenen passen.  Zoals altijd met een nieuwe Limited Edition komt Trind met vier kleuren. Deze vier kleuren komen naast de 24 standaard caring color lakken in het assortiment. 

CC 150 Golden Bronze

CC 151 Champagne silver

CC 152 Petrol Blue

CC 153  Vintage pink

Ik vind drie kleuren erg mooi namelijk de rode, blauw en de gouden. Ik snap niet waarom de cc 153 Vintage pink heet, want als ik hem zo kan beoordelen neigt de kleur toch meer naar rood, dan naar pink.. Trind heeft weer een prachtige collectie afgeleverd!  Champagne silver is niet helemaal mijn kleur, zo’n kleurtje staat vaak niet leuk bij mijn huid!

Update: Swatches van Petrol Blue en Champagne Silver vind je nu ook op Belessa.

14 Reacties

 1. 11 september 2012 / 13:13

  Ahh kell ik ben heel erg benieuwd naar die Vintage Pink. Heb alleen maar de verzorgingslakken van Trind. Maar ik vind de kleurtjes toch ook wel echt heel erg mooi! Passen ze in het nagellak rek?

  • 11 september 2012 / 13:24

   De lakken van Trind passen helaas niet in het nagellakrek. Dat is wel echt een nadeel! De kleurtjes die ik heb blijven erg lang zitten en het verzorgt ook nog eens je nagels, ben erg tevreden over de caring colors van Trind!

 2. 11 september 2012 / 14:50

  Petrol zou weleens mijn eerste Trind kunnen worden!

  • 11 september 2012 / 14:54

   Het verbaasd mij dat je nog geen Trind lakje hebt! Ik vind Trind lakken echt heel erg fijn 🙂

 3. 11 september 2012 / 18:33

  Ik vind ze wel leuk! Maar eigenlijk juist de blauwe minder, omdat ie weer bij mij niet zo staat 😛

 4. 11 september 2012 / 22:59

  Het zijn echt leuke kleuren voor aankomend seizoen. Zou ze zo dragen.
  Liefs, xxx

 5. Michaela
  13 september 2012 / 10:26

  Ik vind de golden brons het mooist! De eerste collectie waarvan ik echt denk ; hey mooie herfstkleuren 😀

 6. 13 september 2012 / 10:26

  Ik vind de golden brons het mooist! De eerste collectie waarvan ik echt denk ; hey mooie herfstkleuren

  • 13 september 2012 / 22:36

   Leuk om te horen! Zitten echt mooie kleurtjes tussen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx