Nieuwe maand | September

Er is alweer een nieuwe maand aangebroken, namelijk de maand September. Als de maand september aanbreekt, vind ik het jammer dat de zomer eigenlijk al voorbij is. Juli/augustus zijn de zomermaanden, maar in september wordt het toch alweer een stuk kouder en eind van de maand begint zelfs de herfst. Ik wil nog niet aan de herfst denken, want ik wil eigenlijk nog genieten van een heleboel zomerse dagen. Ik wil nog in de zon liggen, mijn inmiddels witte kleur weer van een kleurtje voorzien en vooral gewoon lekker relaxen in de zon.  Al mijn tijdschriften lezen en boeken langs de waterkant. Laat de herfst nog maar even wegblijven en ik hoop ook lekkere nazomer! Eind september heb ik trouwens eindelijk vakantie, dus ik hoop dat de regen, windstoten en kou nog lekker lang wegblijven.

Ik denk dat de meeste van jullie inmiddels wel weer aan het werk zijn, of je bent al begonnen met school. Ik wil iedereen die weer naar school gaat heel veel succes wensen dit jaar.

Ik heb gelukkig heel wat mogen genieten van het mooie weer. Het is gelukkig ook in het weekend een paar keer echt prachtig geweest. Ik heb genoten het zwemmen, zonnen en barbecueën en ik denk dat wij heel erg blij mogen zijn dat het dit jaar een goede zomer is geweest. Van mij mag de zomer altijd wel een paar maanden langer duren.

In de maand september, 5 september om precies te zijn, bestaat mijn eigen domein alweer een jaar. De tijd is echt voorbij gevlogen sinds ik dit domein kocht en besloot om een overstap te maken met een nieuwe naam en een compleet nieuwe site. In het begin was het even een tegenvaller, want voordat mijn volgers de site weer hadden gevonden, gingen er wel een paar weken overheen. Ik twijfelde of het wel de goede keus was, maar ik was zelf zo blij met mijn nieuwe naam en vooral op WordPress in plaats van op Blogpost. Gelukkig is het allemaal goedgekomen en bezoeken jullie iedere dag mijn site nog steeds. Ik werk nog steeds met een heleboel plezier aan mijn hobby site!

Ik kijk heel erg uit naar de vakantie. Ik heb dit jaar erg laat vakantie, maar als iedereen al lang weer aan het werk is en naar school gaat, heb ik nog lekker vakantie. Ik heb twee weken vakantie vanaf 28 september, ga een paar daagjes weg en voor de rest ga ik allemaal genieten.

Share:

9 Reacties

 1. 2 september 2013 / 15:43

  Ik hoorde net op de radio dat het deze week echt superlekker weer gaat worden, dus dan kan je nog wel even genieten van de zon! En aftellen tot je vakantie, fijn zeg!

 2. 2 september 2013 / 15:56

  Klinkt goed! September is voor mij ook de maand waar ik van blogspot naar een eigen domein zal gaan, spannend!

 3. 2 september 2013 / 16:06

  september wordt voor vriendlief en mij een spannende maand, ik begin bij een nieuwe baan en we hopen deze maand te horen of het huis waar we op hebben geboden ook echt ons eerste koophuis wordt :O

  heel veel plezier in je vakantie!

 4. 2 september 2013 / 16:52

  Klinkt goed!
  Leuk blog heb je ook 🙂

 5. 2 september 2013 / 18:04

  Wat leuk om te lezen! Alvast gefeliciteerd met je jaartje op je nieuwe domein. (:

 6. 2 september 2013 / 18:15

  het wordt gelukkig nog even heel lekker, geniet ervan !

 7. 2 september 2013 / 18:39

  Herfst, ik wil er ook nog niet aan denken. Gelukkig is het deze week nog ‘mooi’ weer. Alvast een fijne vakantie

 8. 2 september 2013 / 20:21

  Ik ben stiekem altijd wel blij als het september is. Ik ben niet zo van de zomer (nee ik hou niet zo van hitte haha) en vind de fashion en makeup in de herfst altijd heel gaaf!

 9. 2 september 2013 / 22:42

  heb je tenminste nog iets lekkers om naar uit te kijken. Alvast hele fijne vakantie!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx