Nivea | Mini reviews

Soms vind ik het niet de moeite waard om over drie producten, drie aparte artikelen te schrijven. Vandaar dat ik wel eens een paar mini reviews in één artikel plaats.  Vandaag heb ik meerdere reviews van Nivea producten. De klassieke Nivea crème, de deodorant invisible black & white & de waterlily & oil. Nivea is één van mijn favoriete merken. Vooral de make-up reiniginsdoekjes, deodorant en de douchegels zijn grote favoriet. 

De heerlijk zachte geur van waterlelie, samen met de verzorgende oliën erin zijn een gouden combinatie voor een doucheolie. Ik heb al eerder eens doucheolie geprobeerd van Nivea en juist door de toegevoegde oliën was het doucheproduct erg geschikt voor mijn droge huid.

De douche-olie varianten van Nivea helpen je langer bruin te blijven. De olie voedt en hydrateert je huid tijdens het douchen, zodat je minder pigment verliest. Zo geniet je nog langer van je vakantiekleur. De parels van zonnebloemolie die onder de douche op je huid smelten, verzachten je huid en beschermen tegen uitdrogen. Het romige schuim heeft de sprankelende geur van waterlelies. Na een heerlijke douche met dit product voel je je fris, mooi en energiek!

Ik gebruik normaal gesproken graag de Fresh Naturel deodorant van Nivea. Deze deo heeft een hele frisse geur en werkt voor mij fantastisch. Ik was al een lange tijd nieuwsgierig naar de Invisible Black & White deodorant. Ik moet eerlijk zeggen dat de Fresh Naturel deodorant inderdaad wel witte vlekken achterlaat op mijn kleding. Van gele vlekken door deodorant heb ik eigenlijk geen last, maar ik draag maar weinig wit.

Deze anti-transpirant voorkomt het ontstaan van gele vlekken in witte kleding, laat geen witte strepen achter op je kleding of huid, en geeft betrouwbare 48 uurs bescherming tegen transpiratie en lichaamsgeur.

Met deze deodorant zijn de witte strepen in mijn kleding een heel stuk verminderd, dat vind ik een groot voordeel. Wat ik wel een nadeel vind is dat ik na een halve dag werken al het idee heb dat de deodorant nog maar weinig bescherming geeft tegen transpiratie. Ik vind de Fresh Naturel deodorant veel meer bescherming geven tegen nare geurtjes dan deze variant.

De klassieke Nivea crème, het beroemde blauwe blikje die iedereen waarschijnlijk wel kent. Ik heb deze crème vroeger heel vaak gebruikt en ik weet ook dat ik deze crème heel erg fijn is. De crème is heerlijk dik, bijna zo dik als een body butter en ik vind het fijn dat ze de geur, structuur en de werking van deze crème gewoon gelaten hebben voor wat het is. Ik ben nog steeds fan!

Ik heb deze drie producten gekregen in een cadeauverpakking, vandaar dat ik niet de prijzen weet van de producten.

Share:

13 Reacties

 1. 1 juli 2013 / 15:14

  De douchegel lijkt me heerlijk 🙂 De deodorant heb ik ook, maar de werking vind ik ‘mwah’…Ik gebruik liever de Nivea Extra Dry deodorant.

 2. 1 juli 2013 / 15:23

  Ik gebruik altijd de nivea deo! Die vind ik super werken! Spray voor onderweg, roller voor thuis 🙂

 3. 1 juli 2013 / 15:37

  De douche olie van Nivea vind ik ook altijd super!

 4. 1 juli 2013 / 20:26

  Leuk zo’n gecombineerde review! De douchegel en deodorant heb ik ook eens gebruikt. Over de douchegel was ik wat positiever als over deo 🙂

 5. 1 juli 2013 / 20:40

  Die creme is zo fijn!!! Altijd handig om die in huis te hebben. De douchegel ken ik niet, het klinkt goed in ieder geval. De deodorant heb ik ook geprobeerd, maar mijn witte plekken waren niet helemaal weg en inderdaad na een halve dag mocht ik wel weer spuiten! haha
  Leuk dat je meerdere mini reviews samen hebt gedaan 😀

 6. 2 juli 2013 / 15:09

  Ik ben ook al lang nieuwsgierig naar de deo van Nivea, heb zelf wel die gele vlekken na een poos helaas, ik draag vrij veel wit.

 7. Linda
  2 juli 2013 / 23:20

  Het bekend blauwe blikje, dat blijft heerlijke creme. Die douche olie lijkt me echt heerlijk. Nivea producten zijn eigenlijk altijd fijn, ik gebruik ze graag.

 8. Janine
  3 juli 2013 / 20:36

  Soms heeft action ook producten van Nivea, ik hoop dat action ook
  douchegel verkoopt. Ik ben heel benieuwd toen ik dit las!

  Lieefs,

  Janine

 9. 6 juli 2013 / 15:10

  Het blauwe Nivea blik gebruik ik ook vaak gewoon als dagcreme

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx