NYC (New york color) South Street Seaport palette

De palettes van NYC zijn een tijd geleden vernieuwd en sindsdien heb ik geen palette meer uitgeprobeerd van dit merk. Eigenlijk heb ik maar heel weinig producten geprobeerd van NYC. Ik weet dat dit merk hele fijne mascara heeft en leuke nagellakjes, maar voor de rest heb ik geen ervaring met het merk. Tijd om daar verandering in te brengen!

Het schap van NYC staat erg verscholen in mijn Kruidvat, dus vaak loop ik er zo langs zonder daar aandacht aan te schenken. Zonde eigenlijk, want ik heb wel vaker fijne producten voorbij zien komen in andere reviews.

De verpakkingen van de palettes is niets mis mee. De palettes zijn stapelbaar in je stash, dus dat is wel fijn als je meerdere palettes hebt.  Het budgetmerk NYC (New York color) is nog niet heel erg lang verkrijgbaar bij Kruidvat en wordt steeds populairder.

Het south street seaport palette is een palette met mooie neutrale kleuren. Dit is een prima palette met kleuren voor de dagelijkse look. Ik heb expres gekozen voor een palette voor de dagelijkse look, omdat ik dat soort kleuren toch het meeste draag. Ik wil wel eens experimenteren met felle kleuren, maar ik kies toch vaker voor de aarde tinten.

De pigmentatie van dit palette is prima. De kleuren zijn allemaal wel erg zacht en poederig, dus je moet goed opletten met het aanbrengen van deze oogschaduw. Als je namelijk teveel op je kwast heb zitten dan heb je overal straks fallout en dat wil je niet als je net de rest van je look hebt gedaan.  Swatches op de arm zijn leuk om te zien, maar hoe is het pigment op de ogen?

Het pigment op de ogen valt mij wel tegen. De witte en roze kleur zien er nog goed gepigmenteerd uit. Eén keer blenden en er is niets meer te zien van de intensiteit van de kleuren. De bruine kleuren vallen mij toch wat tegen op de ogen, die komen niet helemaal tot zijn recht. Hmm ik vind de pigmentatie op mijn arm een stuk beter dan op mijn ogen. Ik laat de rest van de palettes maar gewoon in de winkel liggen.

Het palette South Street Report is verkrijgbaar voor €3,99 bij Kruidvat en is ook nog verkrijgbaar in meerdere kleurencombinaties.

9 Reacties

 1. 27 maart 2013 / 15:26

  Jammer, want de swatches op de arm wareb veelbelovend

 2. 27 maart 2013 / 15:38

  Jammer dat de pigmentatie zo tegenvalt! De kleuren vind ik wel heel mooi 🙂 Op de hhb heb ik ook zulke kleuren gekocht, alleen nog niet uitgeprobeerd, dus dat ga ik snel eens doen!

 3. 27 maart 2013 / 18:52

  Ik vind het wel een leuk palette, mooie look heb je ermee gemaakt 🙂

 4. 27 maart 2013 / 19:00

  Het palette ziet er erg mooi uit maar zo jammer dat de pigmentatie op de ogen heel wat minder is dan op ja arm. Je hebt wel een hele mooie look gemaakt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx