Ons nieuwe gezinslid | Maak kennis met Senna

Zoals jullie misschien nog wel weten ben in juni gaan samenwonen met mijn vriend. Wij zijn nog steeds super gelukkig! Ik had bij mijn ouderlijk huis een kat van nu ongeveer 2.5 jaar en ik was zo gewend geraakt aan een huisdier om mij heen. Alleen ben ik licht allergisch voor katten en waren wij aan het twijfelen geraakt of het wel de juiste beslissing is om een kat te nemen. Toch bleven wij hier maar over dubben en miste wij toch wel een beestje om ons heen.  Na heel wat research op het internet was ik contact gekomen met een vrouw die meerdere nestjes had thuis. Ik maakte een afspraak om te komen kijken samen met mijn vriend en de katjes mochten meteen mee. Zaterdag middag zijn wij richting Lelystad gegaan om Senna te gaan bekijken en op te halen. Senna is vrouwtje van ruim 4 maandjes.

Wat een prachtige beestjes hadden ze bij haar thuis!  Het was nog wel erg lastig om te kiezen, maar dit poesje heb zo’n prachtig patroon in haar vacht. Wij zijn verliefd! Senna moet nog heel erg wennen en wij hebben haar nog niet heel veel kunnen zien. Toch wilde ik even een snel wat foto’s laten zien van ons nieuwe gezinslid! Niet van al te goede kwaliteit, want ze verstopt zich nog liever even voor ons. Langzaam aan moet ze even wennen aan haar nieuwe omgeving, alle geluiden van haar nieuwe thuis en haar nieuwe baasjes.

 Reken er maar op dat jullie af en toe nog wat foto’s van Senna te zien krijgen. 

30 Reacties

 1. 5 november 2012 / 06:56

  Ah wat een prachtig katje! Ik hoop dat ze snel aan jullie went!

 2. 5 november 2012 / 07:46

  Aaaaah wat een super schattig katje! Ik wil graag meer foto’s van haar zien. 🙂

 3. 5 november 2012 / 07:53

  Wat een mooierd! Hopelijk is ze snel gewend!

 4. 5 november 2012 / 07:58

  Wat een schatje!! Veel plezier met haar!

 5. 5 november 2012 / 10:36

  Haha, “dit poesje heb zo’n prachtig patroon” Ik heb de rest van de tekst met een plat accent gelezen :’) Maaaar, jeetje wat een schatje zeg!!

 6. 5 november 2012 / 11:38

  wat een schatje zeg! Heel veel plezier met dit lieve beestje, katten zijn zulke lieve beesten ♥

 7. 5 november 2012 / 12:56

  Waaauw ze is prachtig! Ik ben op dit moment ook op zoek naar een katje, maar ik vind het wel lastig om te zoeken hoor! Ik wil graag een knuffelkat en veel advertenties vertellen niks over hun persoonlijkheid (wat natuurlijk ook wel lastig is om te vertellen na 6 weken, maar toch ;-))

 8. 5 november 2012 / 13:16

  Aah wat ziet ze er lief en mooi uit! Ik vind Senna ook een hele mooie naam.

 9. 5 november 2012 / 18:40

  Wat een dotje! <3 Gefeliciteerd met jullie nieuwe gezinslid!

 10. 5 november 2012 / 19:23

  Wat een mooie poes! Spijtig dat ze zich zo verstopt, mochten de poezen daar vrij rondlopen in huis?

  • 5 november 2012 / 21:49

   Nee de katten liepen niet vrij rond in huis, dus dit was echt een hele grote overgang 🙁

 11. 6 november 2012 / 10:44

  Wat een schat! Ik heb sinds 1 maand ook een kitten in huis, en grijze Britse Korthaar. Ze heet Lush 🙂 Ik wil er ook nog zo eentje vorig jaar haha! Maar daar is niet iedereen het mee eens hier in huis..

 12. 6 november 2012 / 12:22

  wauw, ze is echt prachtig! heel veel plezier van haar!

 13. 6 november 2012 / 21:03

  Aaaah wat leuk Kelly! <3 Schattig hoor zo'n klein beestje, geniet ervan!

 14. 8 november 2012 / 20:23

  Wat een prachtig katje! De tijd dat mijn ‘little monsters’ nog klein waren is echt al heeeel lang geleden, ze zijn nu 14 en 13 jaar oud, dus al aardig bejaard 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx