Oolaboo Skincare Oil Control Cream & Concealer

Heb je al eens van het merk Oolaboo gehoord? Het is een merk waar ik in korte tijd gek op ben geworden. Het is echt een luxe merk en ik krijg al een enorm luxe gevoel van de verpakking. Oolaboo heeft drie nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd, namelijk de Truffle indulgence premier caviar nutrition stem cell mask, Oil Control- cream & concealer.

Ons productaanbod is gebaseerd op de onmiskenbare link tussen inner & outer beauty!  Wij hebben volstrekt unieke ideeën over de beste en de veiligste manier van haar- en huidverzorging. Ons concept is een combinatie van waardevolle voedingsstoffen, resultaatgericht, direct en efficiënt om jouw huid en haar van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) in samenwerking met superieure en veilige haar- en huidverzorgingsproducten voor de buitenkant (cosmeceuticals).

De concealer is speciaal voor de imperfecties van de onzuivere huid, nu hoor ik jullie denken, zo onzuiver is haar haar huid toch niet? Mijn huid is inderdaad niet onzuiver, hier en daar wel wat littekentjes en pigmentvlekken, maar voor de rest niet onzuiver. Wel heb ik erg grote poriën op mijn neus en kin en daar is deze concealer ook perfect voor.

Oil control active remedial purifying concealer op basis van salicylzuur en Dermaclarine™, een gepatenteerd biomimetische exfoliant gewonnen uit zoetwater uit Noorwegen. Vermindert zichtbaar de imperfecties van de onzuivere huid. Verfijnt de poriën en zorgt voor een stralende, frisse en schone huid. Vermindert en camoufleert de aanwezigheid van sebum, acne en comedonen terwijl de huid gehydrateerd wordt.

Ik gebruik al een lange tijd een simpele dagcrème van Nivea. Nu ik merk dat ik ouder word, merk ik tevens dat mijn huid meer verzorging heeft. Ik krijg steeds meer sproeten en pigmentvlekjes in mijn gezicht en ik vind het erg belangrijk om mijn gezicht (en ook de rest van mijn lichaam) goed te verzorgen. Mijn poriën worden tevens verfijnt door deze crème en mijn huid voelt de hele dag gehydrateerd en zacht aan.

Oil control day & night corrective nutrition cream: is een corrigerende dag- en nachtcrème op basis van Dermaclarine™, een gepatenteerd biomimetische exfoliant gewonnen uit zoetwater uit Noorwegen. Vermindert zichtbaar de imperfecties van de onzuivere huid. Verwijdert dode huidcellen zonder de levende huidcellen aan te tasten. Verfijnt de poriën en zorgt voor een stralende, frisse en schone huid. Vermindert de aanwezigheid van sebum, acne en comedonen terwijl de huid gehydrateerd wordt.

Prijzen:

Oil control active remedial purifying concealer 15 ml : €24,95

Oil control day & night corrective nutrition cream 50 ml: € 64,55

11 Reacties

 1. 18 juni 2013 / 06:41

  Klinkt als een leuk merk! Wel jammer dat de producten zo prijzig zijn.

 2. chucky1012
  18 juni 2013 / 08:09

  Nee, ik had hier nog nooit van gehoord… wat een geweldige informatie…..
  Fijne zonnige dag 😉

 3. 18 juni 2013 / 09:14

  De producten zijn prachtig! Alleen a little expensive

  XO

  • 24 juni 2013 / 23:29

   de prijs valt best wel mee omdat het geconcentreerde producten zijn doe je er ook langer mee is echt de moeite waard om te proberen warme groet mary

 4. 18 juni 2013 / 10:42

  Ken ik niet, maar klinkt wel goed 🙂 x

 5. 18 juni 2013 / 14:09

  Ik ken het merk niet, nu moet ik zeggen dat het denk ik ook niet iets voor mijn huid is.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx