Ootd – Aztec short

De zomerse temperaturen blijven gelukkig nog even in Nederland. Eind van deze week wordt het helaas wat minder weer, dus ik besloot het weekend snel nog even zomerse outfitfoto’s te maken. Iets wat ik nog niet eerder had gedaan dit jaar.  Ik koos voor één van mijn favoriete outfits in de zomer, een shortje, shirtje en sandaaltjes. Simpel, maar heerlijk met deze temperaturen!  Zaterdag besloot ik even spontaan met mijn vader, zijn vrouw en Tim wat te gaan drinken aan een cafetje aan het water. Ik dacht dat het niet zo lekker weer zou worden, dus ik zat te zweten in mijn lange broek. Zondag was het ook regelmatig bewolkt, maar toen had ik gelukkig wel gekozen voor een shortje. In de middag werd het helemaal lekker weer en heb ik zelfs nog even in mijn bikini aan het water gelegen en gezwommen. 

Het shortje heb ik een tijd geleden gekocht bij Primark en is helaas niet meer te vinden in de Primark, de sandaaltjes weet ik niet waar die vandaan komen en het topje komt van de Only (via Sansonline) en is ook al wat ouder. Wat draag jij graag met warmere temperaturen?

15 Reacties

 1. 5 augustus 2013 / 11:38

  Super leuke outfit, vind die gele kleur echt heel erg leuk staan!

 2. 5 augustus 2013 / 18:46

  Wat een leuke outfit! Het staat je erg goed x

 3. 5 augustus 2013 / 23:17

  Leuke outfit, staat je super! En mooie foto’s 🙂

 4. linda
  6 augustus 2013 / 23:58

  Wat zie je er leuk uit.
  Met warm weer, draag ik het liefst een korte broek, een rokje, met een shirt of blousje. Niet teveel poespas

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx