OOTD – Chelsea boots

Vanmorgen konden jullie mijn nieuwe schoenen van Duo Boots zien, maar het leek mij ook wel erg leuk om een outfit te laten zien, met de Chelsea Boots. De Chelsea Boots vind ik zelf heel makkelijk de combineren met een (skinny) jeans, een shirtje en wat leuke accessoires. Ik vind de schoenen lekker stoer en met een jeans vind ik ze heel erg leuk staan. Voor de rest draag ik een trui die ik heb gekocht bij Intercity, hempje wat ik er onder draag komt van de Vila, een statement necklace van de Primark, een jeans van de WE en de Mirror Sunglasses van Modemusthaves. Het was de laatste dagen weer wat kouder weer en ik moest toch wel flink wennen, na de warme temperaturen van de afgelopen weken. Ik heb het meerdere dagen echt wel koud gehad en een lekkere trui met lange mouwen, was dan ook wel een musthave voor mij deze week. Wat vinden jullie van deze outfit?

Hoe vind je mijn combinatie met de Chelsea Boots?

13 Reacties

 1. 13 augustus 2013 / 18:16

  love de ketting šŸ˜€ die boots staan je trouwens super leuk!

 2. 13 augustus 2013 / 18:17

  Oh dit staat je heel goed Kelly! <3 'Goede' benen heb je ook! Perfect voor skinnies! En goed idee om je trui te combineren met een statement necklace!

 3. 13 augustus 2013 / 21:24

  mooie trui, en je laarsjes staan leuk!
  liefs,
  denise

 4. 13 augustus 2013 / 23:02

  Ziet er leuk uit! Je hebt een gave kledingstijl šŸ™‚

 5. 13 augustus 2013 / 23:19

  Mooie outfit šŸ™‚ staat je goed!
  (De schoenen zijn niet mijn smaak, maar ik draag dan ook alleen maar sneakers haha.)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx