• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

OOTD | Chunky Boots

Wanneer het zonnetje schijnt, dan trek ik het liefst deze roze jas meteen aan. Ik word altijd extra vrolijk van felle kleurtjes en ik vind het dan erg leuk om te combineren. Zo kan ik bijvoorbeeld een all black outfit uitkiezen, maar dan wel gecombineerd met een aanwezige jas. Deze jas is in de winter iets te koud omdat de jas geen hoogsluitende kraag heeft, maar zo net voordat de warmere temperaturen in april/mei komen is die prima. Met zo’n 10 graden bijvoorbeeld vind ik dit een heerlijke jas. Ik heb deze jas de laatste tijd graag aan, maar ik merkte wel dat die vorige week wat te warm was toen de temperaturen richting 17/18 graden gingen. Ik combineerde de aanwezige jas met m’n favoriete chunky boots, die ik de laatste tijd graag draag! 

Deze jeans is de laatste tijd echt favoriet en het is een ripped jeans, met alleen gaten bij de knieeen. Ik krijg er veel opmerkingen over, vooral van wat oudere mensen die het maar vreemd vinden dat je er geld voor betaald, maar ook hele toffe reacties! Ik vind de kleur van de broek mooi, zit lekker strechy en combineert echt werkelijk met alles.

Chunky boots vind ik echt heel erg tof! Ik heb een suede exemplaar die ik ooit kocht bij de divided afdeling van de H&M. De didived collectie is zoiets iets wat mij het laatste jaar steeds meer aantrekt. Soms vind ik het voor mijn leeftijd iets te jong ofzo, maar een andere keer vind ik het weer helemaal tof! Ik heb Chunky Boots met een niet al te hoge hak, omdat ik niet zo’n ‘ hakkenloper ben’. Ik voel mij al snel veel te groot en dan voel ik mij op op 1 of andere manier niet mijzelf / niet prettig. Deze hoogte is precies goed.

Items op de foto’s

Jas: Loavies (oude collectie)/ Tas & zonnebril: Primark / Jeans: Come Get Fashion / Shirt: Hema / Shoes: H&M Divided

Heb jij Chunky Boots?

Tags :