OOTD – Converse & stripes

Onlangs hebben jullie mijn nieuwe All Stars in een shoplogje kunnen zien. Ik ben ontzettend blij met deze All Stars, All Stars zitten gewoon echt heerlijk en ik kan uren op lopen. Tevens vind ik dat je All Stars erg makkelijk kunt combineren. Ik ben vooral gek op deze bordeaux rode kleur, die deze herfst weer helemaal in is. Helaas stond er weer eens een heleboel wind en ben ik niet helemaal tevreden over de foto’s. Dit is een outfit waarin je mij de laatste tijd echt veel in ziet. Ik ben echt gek op een combinatie met mijn All Stars.

De streepjes blouse heb ik een hele tijd geleden gekocht bij de Primark, de broek komt van Vila, mijn zonnebril van H&M en dus mijn bordeaux rode All Stars. Wat vind jij van All Stars? Hoe zou jij deze All Stars combineren?

16 Reacties

 1. Inge
  19 augustus 2013 / 15:29

  Ik kocht laatst de rode all stars in het lage model op Zalando.
  Bij die weer draag ik ze meestal onder een kort jeansrokje of een sportief jurkje.

 2. 19 augustus 2013 / 15:45

  Leuke outfit, ik ben echt verliefd op je all Stars 🙂

 3. 19 augustus 2013 / 15:51

  Vind het een erg leuke outfit, vooral je blouse vind ik prachtig!

 4. 19 augustus 2013 / 16:49

  Wat een leuke outfit! Die all stars zijn zo tof!

 5. 19 augustus 2013 / 17:23

  Mooie outfit 🙂
  Ik draag eigenlijk alleen maar Allstars, al jarenlang :). Heb verder maar 1 paar laarsjes (S. Oliver) en 1 paar slippers..

 6. linda
  19 augustus 2013 / 21:18

  Dit staat je leuk, die blouse is echt zo mooi en je All Stars, staan hier ook erg leuk bij.

 7. 19 augustus 2013 / 22:12

  Leuke outfit! De kleur van ja All stars vind ik tof!

 8. 21 augustus 2013 / 11:55

  Leuke outfit!! Ik ben echt fan van bloesjes en all stars dus win – win! 😉

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx