OOTD | Favoriete combi van het moment

Jullie hebben al mijn verslag gelezen van een dagje Amsterdamse bos en wij hadden daar ook even snel wat outfitfoto’s geschoten. Dit is één van mijn favoriete outfits van de laatste tijd. Een zwarte broek, een streepjes shirtje en all stars, daar zie je mij de laatste tijd vaak in. Sowieso sinds ik deze All Stars in de mooie bordeaux rode kleur in mijn bezit heb, draag ik deze erg veel. Dit shirtje kocht ik pas geleden bij de WE en het is echt een heel fijn en basic shirtje, die al snel overal bij gedragen kan worden.  De broek heb ik lang geleden gekocht bij Vero Moda en ik vind hem al wat grauw worden, dus ik vind dat het wel tijd word voor een nieuw coated zwarte broek. Een perfecte outfit voor lekker een dagje weg, met goede schoenen, waar ook nog wat kilometers op gelopen kunnen worden. Het weer was heerlijk om zonder jas te lopen, niet subtropisch warm, maar gewoon een lekkere temperatuur. 

Fijn weekend allemaal!

19 Reacties

 1. chucky1012
  7 september 2013 / 07:32

  Super mooi. Waar had je deze nwe jeans gekocht die je op de foto draagt?

  Fijn weekend….

  Xoxo

 2. nanda
  7 september 2013 / 07:43

  Ik vind de outfit ietwat saai, en het maakt je flets. Het shirt schijnt door en het is allemaal zo grauw. Waardoor je er met je blonde haartjes bleekjes uit ziet. Het shirt op een blauwe spijkerbroek (met scheuren en gaten) had denk ik veel toffer gestaan.

  • 7 september 2013 / 11:24

   Ik draag er nog een hempje onder hoor, vind het juist wel leuk dat die een beetje doorschijnt. Ik draag hem ook wel eens op een blauwe spijkerbroek, dat vind ik ook erg leuk staan. Bedankt voor je tips!

 3. Tessa
  7 september 2013 / 08:11

  Leuke foto’s geworden weer! Dat kan Timo dan weer wel he 😉

  • 7 september 2013 / 11:23

   Hahahah ja, dat kan die zeker 😉 Hij vindt het niet altijd even leuk om te doen haha 🙂

 4. 7 september 2013 / 09:36

  Leuke outfit! Mooi ook met het lekkere zonnetje 😀

 5. 7 september 2013 / 11:25

  Wat een leuke outfit! De broek ziet eruit alsof ‘ie heel lekker zit 🙂

 6. 7 september 2013 / 11:27

  Lekker casual, leuk. Vind het wel iets donker nog, inderdaad met een lichte broek ook leuk.

 7. Linda
  7 september 2013 / 22:29

  Je ziet er leuk uit, je shirtje vind ik erg leuk

 8. Inez
  8 september 2013 / 12:29

  Wel heel erg simpel.
  NIet bijzonder

  • 8 september 2013 / 14:05

   Een simpele outfit vind ik juist heerlijk. Niet al teveel poespas!

   • Debbie
    9 september 2013 / 16:42

    Het maakt je alleen wel heel erg bleek. Dat ben ik je al maar het accentueert het wel. Simpel of niet.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx