• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

OOTD | Lekkere warme omslagdoek

De laatste dagen is het koud, nat en ik moet mij goed inpakken omdat ik al meerdere weken echt niet fit ben. Ik draag daarom ook een lekkere warme trui onder mijn jas, boots en een lekkere warme omslagdoek. Ik heb het  vaak erg koud buiten en ik ben gek op dikke warme en lange sjaals of omslagdoeken, waar ik mij lekker in kan verstoppen. Lang geleden dat er weer een outfitpost online kwam, maar ik ben weer terug van weggeweest met de outfits! 

Een omslagdoek is heel erg lekker en perfect voor de tijd van het jaar. De omslagdoek die ik draag is lekker van grof gebreid vol gemaakt en heerlijk zacht. Draag jij wel eens van die fijne omslagdoeken waar je zowat in kan wonen? Ik vind het ook leuk dat je hem of als sjaal kan gebruiken zoals ik doe, of lekker over je schouders kan dragen.

Voor de rest draag ik mijn favoriete laarsjes én tasje van het moment. Ik deed een dansje doen ik beide producten wist te bemachtigen bij de Mode Musthaves. Afgelopen zondag was hét zulk lekker weer en gingen Tim en ik even lekker een rondje in het park lopen. Het was lekker zonnig, maar wel koud, maar gelukkig kan je je daar fijn tegen kleden. Ik vind een beetje kou ook wel even lekker en gezond. Goed voor mijn verkoudheid dacht ik zo!

Jas: H&M (oude collectie heb hem al jaren) // Broek: Pull and Bear (highwaisted) // Tasje: Mode Musthaves Boots: Mode Musthaves Omslagdoek: Sjaals Kopen

Ik vind het heel erg fijn dat ik een mooie effen omslagdoek in mijn kast heb hangen nu. Ik heel veel sjaals en omslagdoeken met drukke printjes, dus deze zwarte was meer dan welkom. Sinds ik heb hem ontvangen hangt deze omslagdoek alleen maar om mijn nek heen! Lekker warm én hij kriebelt ook niet!

Ik ga mijn best weer doen om weer outfitpost te plaatsen, maar ik vind het maar lastig nu het zo snel donker wordt en ik daar alleen maar tijd voor heb in het weekend!

De omslagdoek heb ik ontvangen ter review en dit artikel is een samenwerking met Sjaals Kopen.

Tags :