Op reis voor de beauty and the feast

las-vegasHet is natuurlijk altijd leuk om een mode of beauty evenement in de buurt te kunnen aanbevelen, maar soms kom je iets tegen, dat wat verder weg is, maar wel heel erg de moeite waard lijkt. Zoiets is de Beauty and Wellness Expo in de staat Washington USA (vooral niet te verwarren met de stad Washington, die aan de andere kant van het land ligt), een tweedaags event  met veel attracties, waar ook veel valt te ontdekken en uit te proberen.

In Spokane City staat het allemaal te gebeuren. Dit is de derde stad van de staat Washington –mét vliegveld- en heel wel in staat om een groot event te organiseren. Meestal vallen een paar duizend bezoekers meer of minder nauwelijks op in Amerikaanse steden. Het weekend van 22 en 23 juni is voor dit feestje ingeruimd, want een feestje gaat het worden! De beurs is vooral bedoeld voor de gewone consument, maar natuurlijk worden er ook heel veel consulenten verwacht, die op hun vakgebied weer helemaal bijgepraat worden. Om beide groepen optimaal te kunnen bedienen zijn er overal demonstraties, waar je aan mee kunt doen, er zijn mini spa arrangementen, prijsvragen én gratis check-ups waar je uit kunt puzzelen hoe het er met je eigen wellness gehalte voorstaat. Schoonheid is niet te meten en échte schoonheid zit van binnen natuurlijk.

En dan zit al dat moois er op een gegeven moment op natuurlijk en wat ga je dan doen? De staat Washington ligt helemaal in het Noord Oosten van de Verenigde Staten, niet zo ver van het Canadese Vancouver. Even de grens over zou je denken, maar dan moet je wel een visum hebben. Een andere mogelijkheid is Las Vegas, want Nevada is maar twee staten verder en per bus of vliegtuig prima te bereiken. Las Vegas excelleert op het gebied van mode en beauty want in elk hotel casino resort zijn fantastische winkels en salons te vinden op dit gebied. En als je van poker houdt zit je helemaal goed, want het is volop WSOP dan, de World Series of Poker, met afstand het grootste pokerfestijn ter wereld. Ook heel leuk om eens mee te maken van dichtbij en er zullen ook heel wat landgenoten zijn. Kortom, het nuttige met het aangename verenigen hoeft helemaal geen punt te zijn op zo’n reisje en als je thuis komt heb je in elk geval heel wat te vertellen!

Dit artikel is geschreven door Bart

3 Reacties

  1. Kim
    18 mei 2013 / 12:09

    Wat is dit voor artikel? Ga je naar Vegas?

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx