Op repeat #3

Zo blij als een kind was ik toen ik hoorde dat Justin Timberlake éindelijk een nieuw album ging maken. Nu het album al een paar weken uit is, staan er nog steeds paar nummers van hem op repeat!  Het nieuwe album bevalt mij erg goed, maar mijn favoriete nummers van hem staan toch op de oudere cd’s! De cd van Macklemore die vind ik ook erg tof. Ik hou van zijn aparte sound en mooie teksten. Daarnaast vind ik ook nog eens twee Nederlandse platen erg fijn en dat gebeurt niet vaak. 

Omarion is niet echt bekend in Nederland, maar hij heeft meerdere cd’s uitgebracht. Ik vind zijn nieuwe album ook weer erg fijn en Private Dancer staat al een tijdje op repeat!

The Opposites zijn erg tof! Ik vind Nederlandse hiphop vaak wel leuk, maar om het nou op repeat te zetten? Dit nummer heeft echt een prachtige tekst en ik kan dit nummer de hele dag luisteren.

Ik vind Alain echt helemaal te gek! Ik vind zijn muziek ook echt niet Nederlands, het zou zo uit het buitenland kunnen komen.

Welke nummers kunnen jullie uren, misschien zelfs wel dagen luisteren?

9 Reacties

 1. 11 april 2013 / 06:30

  Het nummer van Alain Clark vind ik echt geweldig! Leuke muziek 🙂

 2. 11 april 2013 / 06:42

  Waah, het nummer van alain staat continu op repeat hier bijna… Hij lijkt zo op een oud nummer waar ik niet op de titel kom haha. Maar echt love it!

 3. 11 april 2013 / 10:56

  Ik ben vroeger echt die hard fan geweest van Justin Timberlake <3 Ik vind zijn muziek nog steeds heel fijn om naar te luisteren!

 4. 11 april 2013 / 11:00

  Het album van JT heb ik ook op mijn pc. Leuk album! Omarion is best wel bekend hoor!

 5. 12 april 2013 / 01:05

  Leuke nr’s! 🙂
  Ik luister veel MJJ (sinds dat ik klein ben al), hiphop, rnb..
  Dus Ne-Yo, Usher bijv. 🙂 <3

 6. 14 april 2013 / 22:54

  Dat nummer van Alain Clark zit al dagen in m’n hoofd 🙂 Leuk nummer.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx