‘Oude’ filmpjes toegevoegd aan mijn youtube account

Hoi lieve volgers! Zijn jullie allemaal al een beetje gewend aan een maand Belessa.nl? Ik hoop dat jullie het allemaal heel erg naar jullie zin hebben op mijn nieuwe plekje op het web! Ik kan zeggen dat dit echt een hele goede stap is geweest, één van de belangrijkste stappen in mijn blogleven.  Ik heb nog wat oude filmpjes op mijn laptop staan en die heb ik geupload op mijn youtube-account! Mocht je op de hoogte willen blijven van alle filmpjes? Abonneer je dan op mijn kanaal en je bent als één van de eerste op de hoogte van mijn nieuwe filmpje!  Nieuwsgierig naar mijn oude filmpjes? Een kleine sneak-peak is hieronder te zien. Voor meer filmpjes van mij klik dan hier 

Zijn er nog bepaalde filmpjes waar jullie met smart op zitten te wachten? Let me know! 

Share:

3 Reacties

  1. 2 oktober 2012 / 12:32

    De shoplog vind ik leuk. Goed om te lezen dat je blij bent met de stap die je hebt gezet.
    Liefs, xxx

  2. 2 oktober 2012 / 17:01

    Goed zo dat je blij bent met je keuze! 🙂
    Je filmpjes zijn leuk, ik maak ze ook. Ik ga me nu op je abonneren! x

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx