Perfecte combinatie | Snowfairy & Snowcake

De heerlijke warme knuffelzachte geur van marsepein verspreidt zich door de badkamer. De sneeuw klettert tegen de ramen en het water van de douche stroomt over je lichaam heen. Tegelijkertijd ruik je een heerlijke zoete bubblegum geur. Ik vind deze combinatie van een warme marsepein wintergeur met de extreem zoete snoepjesgeur van Snowfairy echt een goddelijke combinatie. Deze producten vullen elkaar ontzettend goed aan en dit is mijn douche-combinatie van het moment. Het winterweer is begonnen dit weekend en deze combinatie is te gek om even bij te komen van het koude weer buiten. De kachel lekker aan in de douche en een warme straal op je hoofd. Even een momentje voor jezelf met Snowcake en Snowfairy.

SnowCake voelt zo ontzettend zacht aan en je krijgt bijna zin om te knuffelen met je stukje zeep. De winterse geur van kaneel en marsepein komt duidelijk naar boven met dit stuk zeep. Ik vind dit zo’n heerlijke winterse warme geur en ik ben er dol op. Als ik deze geur ruik krijg ik bijna zin om er meteen een kopje thee bij te nemen en wat koekjes.  Wel vind ik dat SnowCake mijn huid wat uitdroogt, vandaar dat ik een combinatie zocht met een douchegel die mijn huid wat meer verzorgt. Op een dag probeerde ik deze combinatie samen en ik was er meteen dol op! Het lost meteen het uitdrogende probleem op door het stuk SnowCake.

Beide producten zijn verkrijgbaar bij de winkels van Lush en online. De producten zijn onderdeel van de winter-collectie, dat betekent dat de producten tijdelijk verkrijgbaar zijn. Vooral Snowfairy is echt een favoriet bij mensen, dus mocht je één van deze twee – of gewoon allebei – willen aanschaffen dan moet je er snel bij zijn.

SnowCake €5,95 (voor 100 gram) en SnowFairy €6,95 (voor 100 ml)

Korte review 5 Lush producten. Onder andere ook SnowFairy en SnowCake

10 Reacties

 1. 4 december 2012 / 08:07

  Ik ben vooral erg benieuwd naar SnowFairy, daar hoor ik zoooveel over 😀 Lijkt me heel lekker ruiken.

 2. 4 december 2012 / 10:08

  Oeh, dat klinkt zeker als een heerlijke combi! <3

 3. 4 december 2012 / 12:58

  vooral snowcake vind ik heel fijn! heb ze nog niet samen geprobeerd, misschein moet ik dat maar eens gaan doen 🙂

 4. 4 december 2012 / 13:55

  Nog nooit geprobeerd! Misschien maar eens doen:)

 5. 4 december 2012 / 15:01

  Lijkt me idd een fijne combi! Snow fairy wil ik nog zo graag proberen, dus goed dat je het zegt; die moet ik snel gaan halen! 😀

 6. 4 december 2012 / 16:18

  Snow fairy ruikt echt heerlijk <3
  Als ik bij de Lush ben ga ik ook maar eens kijken naar Snowcake!

 7. LindaB
  4 december 2012 / 21:29

  Klinkt al een zalige combi, ben twee weken geleden de lush binnen gestormd om snow fairy op te halen, maar ik ga nu weer terug…voor de rest

  • 4 december 2012 / 23:07

   Ik ben erg benieuwd waar je mee thuis komt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx