• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Persoonlijk | Hoe bevalt het ‘nieuwe’ bloggen & witte allstars

Vandaag weer een persoonlijke artikelen met snaps, maar ook wat langere stukjes waarin ik dingen kan uitleggen. Een uitgebreidere versie van een diary en een soort favorieten items in één vind ik heel erg leuk om te delen in dit soort artikelen. Hoe bevalt bijvoorbeeld het ‘nieuwe bloggen’ met maar 1 artikel per dag? En welke films heb ik laatst gezien? 

Witte allstars

Ik heb ze een tijdje geleden al eens gehad, maar toen heb ik ze volledig afgesleten. Nu heb ik weer nieuwe en ik ben er echt heel erg blij mee. Ze staan al snel overal onder, onder een shortje, maar ook onder een zwarte skinny en zelfs onder een jurkje. Ik ben echt super gelukkig met mijn nieuwe aanwinst. Sowieso heb ik veel liefde voor Allstars. Ik heb namelijk zwarte, bordeaux rode, peachy, fel blauw en nu witte er weer aan toegevoegd.

Hoe bevalt het nieuwe blogggen

Vorige keer kondigde ik aan dat ik minder artikelen per dag ging publiceren. Wat ik best wel spannend vond, vooral omdat ik ruim een jaar twee artikelen per dag publiceerde. Ik heb het heel erg lang, heel erg leuk gevonden, inspirerend om steeds twee artikelen te schrijven, maar op een gegeven moment kreeg ik minder tijd voor alles en liep ik opeens tegen dingen aan die ik niet wilde voor mijn blog. Dingen laten staan om een artikel te schrijven bijvoorbeeld en dat is iets wat ik niet wil ik. Ik wil lekker bloggen én daarnaast veel leuke dingen blijven doen.

Ik vind het soms nog lastig om alles in te plannen, want ik heb nog zoveel artikelen liggen die ik voor mijn gevoel nu steeds ‘opschuif’. Dat is het enige wat ik lastig vind om dat ik dus minder ‘kwijt’ kan in de week. Zo nu en dan komt er een tweede artikel online, omdat ik daar dus zin in heb, maar verwacht het vooral niet. Het is dan extra leuk om een tweede artikel opeens online te zien.

Ik merk wel wat ik meer rust heb en meer de tijd heb voor andere dingen en dat is iets wat ik heel graag wilde. Iets minder bloggen en genieten van andere mooie dingen, zonder te hoeven haasten of je verplicht te voelen voor je blog. 1 artikel is prima per dag voor nu, maar ik merk dat ik nog even mijn draai moet vinden en niet teveel vooruit ga werken, omdat er ook bepaalde artikelen zijn zoals plogs of nieuwe collecties die ik toch niet ergens over een paar weken online wil laten komen.

Focus & Whiplash

Films kijk ik heel erg graag en ik vind het leuk om zo nu en dan eens iets over films te schrijven. Veel bloggers schrijven regelmatig artikelen over de films die ze laatst gezien hebben en dan hun mening erbij. Ik wil er geen artikel apart over maken, maar vind het wel leuk om zo nu en dan eens iets met jullie te delen over films die ik leuk vond, of juist minder leuk.

Focus: Een film met Will Smith over misleiding, bedrog en heel veel humor. Een film waar ik meteen in zat, met een lekker verhaal die je meteen meeneemt en af en toe verrassende momenten. Will Smith speelt Nicky is een meester oplichter die Jess, een prachtige vrouw, de kneepjes van het vak leert. Wanneer ze iets wat te goed is, dumpt hij haar om haar vervolgens jaren later tijdens een nieuwe zaak weer tegenkomt.

Whiplash: Een film waar ik heel erg in moest komen en die ik soms wel leuk en interessant vond, maar andere momenten vond ik de film best lang duren. Andrew is een drummer die aan het conservatorium studeert en die onder de leiding komt van iets wat vreemde muziekleraar. Andrew worstelt met zijn eigen gevoelens over mislukte carrieres en het gevoel van de top te moeten bereiken van zichzelf. Het verhaal vind ik heel erg mooi, maar van mij mocht de film op sommige stukken wel wat minder langdradig zijn.

Hebben jullie de laatste tijd nog leuke nieuwe schoenen gekocht of mooie films gezien? Share de titels van leuke films maar in de comments! Ik kijk graag nieuwe films en tips zijn altijd welkom!