Persoonlijk | Nieuwe layout!

Ik was even helemaal klaar met al dat roze en ik heb besloten om een layout online te zetten die heerlijk rustig is! Niet al te veel poespas, strikjes, cupcakes en zoete kleuren, maar heerlijk clean. Ik wilde een hele lichte layout met heel veel wit. Voor de rest heb ik gekozen om geen drukke header te plaatsen, maar in de sidebar een collage van een paar foto’s die ik om de zoveel tijd kan veranderen. Heel wat anders dan het was hΓ¨? Ik ben tevreden! πŸ™‚

12 Reacties

 1. 13 februari 2013 / 22:32

  I like! Heel erg mooi en rustig inderdaad πŸ™‚

 2. 13 februari 2013 / 23:41

  Inderdaad heel rustig, maar wel een beetje aan de witte kant. Iets meer kleur zou ik mooier vinden.

 3. 13 februari 2013 / 23:52

  Tjah ik weet dat lay outs een ount van discussie zijn, maar de enigen die mij commentaar leveren zijn “concurrenten”. Van bijvoorbeeld bedrijven krijg ik enkel te horen dat ze het heel erg mooi en origineel vinden en mijn lay out is toch best “druk” . Ik vind dit persoonlijk veel te wit. Te klinisch. Ik zou er toch wat kleur aan geven en dat hoeft echt geen roze te zijn hoor. Schoonheid zit in alle kleuren πŸ˜‰

  • 14 februari 2013 / 11:22

   Ja je houdt het toch, de ene vind je layout wel geslaagd en de ander toch. Ik vind het voorlopig even fijn het witte en ik kan er altijd nog een kleurtje aangeven! πŸ™‚ Thanks voor je lange en uitgebreide comment!

 4. 14 februari 2013 / 11:02

  Ik hou er wel van, een clean look! πŸ™‚

 5. 15 februari 2013 / 22:23

  Rustig en duidelijk- en je hebt meestal toch veel kleur in je artikelen:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx