Persoonlijke update september

Zo eens in de tijd plaatst ik een persoonlijke update, om te laten weten hoe het precies met mij gaat. Dit is de eerste persoonlijke update op mijn nieuwe site, dus ik vind het wel weer erg spannend. Ik heb sinds ik mijn nieuwe site ben begonnen namelijk er ook nieuwe volgers bij en dat vind ik echt fijn. Het is nog te vroeg om cijfers te geven van mijn nieuwe site, maar ik moet zeggen het ziet er allemaal erg goed uit! Klaar voor mijn kletsverhalen over mijzelf, mijn werk, gezondheid en mijn relatie? 

Ik ben nog steeds ontzettend gelukkig samen met Timothy en in ons eigen huisje. Het was een goede stap om uit huis te gaan, daar was ik meer dan ooit aan toe. Op een gegeven moment is het gewoon goed om op jezelf te gaan en vooral als het thuis allemaal niet zo lekker meer gaat, dat was bij mij ook het geval. Ik zat al jaren te wachten tot ik uit huis kon gaan en toen de kans er was, heb ik deze natuurlijk met beide handen aangegrepen. Ons huis is helemaal ingericht (tot op de douchewand en wat kleine dingen na) en wij wonen hier inmiddels alweer bijna 2 maanden.  Wat gaat de tijd hard als je gelukkig bent! Nog even en wij gaan er nog even lekker 4 dagen tussenuit met vrienden naar Praag, heb daar ontzettend veel zin in!  Iemand een keer in Praag geweest? Nog tips waar ik echt heen moet??

Ik heb de laatste tijd erg veel last van mijn astma en van mijn exceem. Ik praat daar eigenlijk nooit zoveel over, ben gewoon daar erg op mijzelf mee. Ik heb het ontzettend benauwd de laatste paar weken en neem echt het dubbele aan mijn medicijnen in en momenteel kamp ik waarschijnlijk met een luchtweginfectie die hoge koorts veroorzaakt. Sinds ik in mijn nieuwe huis woon zijn de stof-allergieeën minder geworden, maar het werd wel steeds duidelijker dat ik niet goed reageer op het eten van chocolade en eiwitten. Ik krijg daar exceem van en vooral in de avond en ’s nachts begint de jeuk en krijg ik bultjes op mijn benen.

Ik heb sowieso een erg droge huid op mijn benen, dus ik weet niet waarom het zich alleen richt op mijn benen. Ik was daar al niet zo trots op, omdat mijn benen vol littekens zitten en ik er gewoonweg niet helemaal happy van word als ik weer zo’n aanval heb gehad. Dit is ook één van de redenen dat ik niet graag met blote benen over straat ga. In het buitenland ontkom ik er niet aan, omdat het dan veel te heet is om mij in te pakken. In buitenland ziet mijn huid er wel beter uit en is de exceem, de jeuk en allergieen vaak als sneeuw voor de zon verdwenen. Aan de andere kant moet ik misschien ‘gelukkig’ zijn dat de exceem zich alleen richt op mijn benen, omdat het niet zichtbaar is zoals in je gezicht. Alleen is jeuk het ergste wat er is en als ik zo’n aanval krijg weet ik gewoon niet waar ik het zoeken moet, word dan helemaal gek van de jeuk. Ik heb mij dus wel eens beter gevoeld!

Per 1 januari heb ik nieuw werk en ga ik met twee lieve meiden werken op een kinderdagverblijf. Mijn huidige contract werd of niet verlengd, of met niet het aantal uren wat ik wilde, dus ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Ik heb daar echt ontzettend veel zin in en ik hoop dat het snel 1 januari is! Ik ben namelijk als het nu naar uit ziet van november tot en met eind december werkeloos en moet ik even op zoek naar iets tijdelijks, maar ik ben bang dat het lastig word..

Een fijne ‘keep you’re head up ‘song!

Hoe gaat het met jullie lieve volgers?

12 Reacties

 1. 22 september 2012 / 09:09

  wat balen van je huid en je tijdelijke werkloosheid straks. Ik herken het gevoel van op jezelf gaan! Zo lekker.

 2. Joyce
  22 september 2012 / 10:42

  Leuk om dit weer eens te lezen. Wat vervelend van je huid. Hopelijk gaat het snel over. En een leuk voor uitzicht met je werk!

 3. 22 september 2012 / 11:51

  Fijn dat je je zo goed voelt in je nieuwe huis en balen dat je je nu zo voelt. Pak anders even je rust en probeer een beetje uit te zieken of kijken waar het precies vandaan komt. Wel superleuk dat je naar Praag gaat, daat ben ik nog nooit geweest. Ook een goed vooruitzicht op een nieuwe baan!

 4. 22 september 2012 / 21:05

  Jeetje wat rot dat je astma en eczeem momenteel zo opspelen en dat je er ook nog hoge koorts bij hebt gekregen. Ik hoop dat jij je snel weer wat beter voelt. Ik wens je alvast heel veel plezier in Praag!

 5. Sann
  22 september 2012 / 22:00

  Ahh kell, ik praat er zelf ook niet graag over maar je bent niet alleen. Ook ik heb astma en eczeem, op dit moment ben ik ook benauwder en heb ik er ook veel last van. Ik heb het helaas voornamelijk in mn gezicht. Ben ook allergisch voor het heerlijke choco en nog een waslijst. ik was eigenwijs, dus aan t antihistamine. Het is rot maar ag zijn ergere dingen toch? Je hebt een leuke blog met super tips, vanmidden dus snel de kruidvat ingerend voor nagellak van NYC. Wens je alvast veel succes met je nieuwe job!

 6. Angelique
  22 september 2012 / 23:53

  Dat is idd weer even vervelend. Wel goed om te horen dat je in Januari weer werk hebt, dat is positief in ieder geval. Geniet van Praag, ben er nog nooit geweest dus weet geen leuke adresjes.

 7. 23 september 2012 / 00:17

  Ik hoop dat een dieet helpt- al zou ik het zelf hel moeilijk krijgen als ik geen chocola meer kon eten.
  Veel plezier in Praag!

 8. 23 september 2012 / 10:55

  Is het moeilijk om werk t vinden in een kinderdagverblijf?

  • 23 september 2012 / 16:18

   Het is op dit moment wel erg lastig om een baan te vinden voor meerdere dagen in de week ja! Ben je toevallig zelf ook werkzaam in deze sector, of doe je een studie daarin?

 9. 23 september 2012 / 17:27

  Heel veel beterschap en sterkte meis! Heel veel plezier ook bij je nieuwe baan, geniet er van en geniet lekker van jullie huisje!

 10. 3 oktober 2012 / 10:27

  Fijn om te horen dat jullie gelukkig zijn in jullie huisje! 🙂 En nu houden zo natuurlijk 😉
  Exceem is verschrikkelijk, heb er zelf ook last van .. 🙁

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx