Persoonlijke update

CollagessEen persoonlijke update is al weer een hele lange tijd geleden. Ik vind mijn site al best persoonlijks en met mij gaat het ook altijd goed. Bovendien ben ik niet zo’n klager en heb ik daar ook gewoon weinig zin in om te doen. Ik blog nog steeds met heel veel plezier en dat doe ik inmiddels met mijn oude blog mee gerekend al ruim 2,5 jaar. 2,5 jaar lang en ik vind het nog steeds heerlijk om te doen.

In het begin van mijn site heb ik er misschien wel over geschreven, maar ik ben begin dit jaar begonnen bij een nieuw kinderdagverblijf wat helemaal van de grond moest komen. ย Mijn contract op mijn oude werk werd eerst niet verlengd voor het aantal uren wat ik wilde (van 32 naar 14 uur in de week) en uiteindelijk door bezuinigen besloten ze mijn contract helemaal niet meer te verlengen. Ik had al besloten dat ik daar niet bleef werken als ze met een contract voor 14 uur in de week aankwamen, hoe moet ik daar mijn huis etc. van betalen? Echt precies op het juiste moment, kwam er een moeder van een kindje van mijn groep naar mijn toe. Ze vertelde mij dat ze samen met een collega een nieuw dagverblijf ging openen en haar vraag was, of ik bij haar wilde werken.

Deze vraag en dit aanbod kwam echt precies op tijd en ik besef nog tot het moment van vandaag, wat voor mazzel ik daar mee heb gehad. De weken en maanden daarna vielen namelijk de ontslagen met tientallen mensen tegelijk bij mijn oude werkgever. Ik had zoveel mazzel dat ik al besloten had om voor mijzelf te kiezen en niet voor het bedrijf verder te gaan, die mijn contract meer dan de helft in mindering wilde brengen. ย Toen mijn contract uiteindelijk niet verlengd werd, had ik al getekend voor mijn nieuwe werk. Inmiddels werk ik daar alweer ruim 8 maanden en gaat het zo ontzettend goed. Er waren zat mensen in mijn omgeving die het een domme zet vonden om helemaal over nieuw te beginnen bij een nieuw dagverblijf en dat in deze tijd. Ik liet al dat gezeur achter mij en ik had juist heel veel zin om met deze twee meiden te gaan werken. Ik moest toch ergens overnieuw beginnen en ik wilde het nergens liever dan daar.

Collagesd

Nu 8 maanden verder dus en ik vertelde net al dat het heel erg goed gaat. Wij zitten op een heleboel dagen vol en de twee meiden hebben deze week zelfs 3 meiden aan moeten nemen, omdat wij het gewoon niet meer redden met zijn drietjes. Een echte babyboom heeft er plaatsgevonden en wij zitten overvol met baby’s en er is zelfs een wachtrij. En dat terwijl alle andere dagverblijven in de omgeving leegloop hebben! Ik ben zo blij dat het dagverblijf echt van de grond komt en dat het zo goed gaat!

Voor de rest gaat het thuis ook super! Ik woon alweer ruim een jaar samen met mijn vriend in ons appartementje en Senna woont er ook alweer ruim drie kwart jaar. Wanneer het hier kouder en regenachtig wordt ga ik nog even met mijn vriend 8 dagen naar Turkije. Wij hebben pas laat dit jaar vakantie, omdat het dit jaar gewoon zo uitkwam. Ik verlang nu wel heel erg naar vakantie, maar ach als iedereen terug is en allang alweer aan het werk is, hebben wij lekker vakantie.

Share:

10 Reacties

 1. 24 augustus 2013 / 15:50

  Super om te horen Kelly ๐Ÿ™‚ heel positief allemaal! Tof dat je zoveel geluk hebt gehad met werk vinden, kwam echt op het juiste moment! En lekker zeg, Turkije ๐Ÿ˜€

 2. 24 augustus 2013 / 16:35

  Goed om te lezen! Fijn dat het allemaal zo goed gaat ๐Ÿ™‚
  X Saffira

 3. 24 augustus 2013 / 17:39

  wat super dat het zo goed gaat op je werk! naar anderen moet je niet luisteren, sommige goede bedoelingen zijn uiteindelijk helemaal niet doen en je moet altijd doen wat voor jou goed voelt!

 4. 24 augustus 2013 / 18:34

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat!
  En inderdaad het is echt dikke mazzel dat ze jou hebben gevraagd met wat je allemaal hoort om ons heen.
  Hopelijk blijft het dagverblijf zo goed lopen, want dat zou super zijn!

 5. 24 augustus 2013 / 21:14

  Goed van je dat je de mensen heb laten praten, zelf weet je wat je het beste doet en kijk waar het je gebracht heb! Super dat het zo goed gaat ook bij je nieuwe (inmiddels niet meer nieuw) baan. Fijn ook om even te lezen hoe het met je gaat ๐Ÿ™‚

 6. 25 augustus 2013 / 08:55

  fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat!
  liefs,
  denise

 7. 25 augustus 2013 / 11:57

  Wat fijn dat je het nog steeds naar je zin hebt op het werk en dat het gewoon ook goed loopt, ook belangrijk!
  Veel geluk ๐Ÿ™‚

 8. 25 augustus 2013 / 13:39

  Groot gelijk wat betreft de vakantie! En wat mooi dat het nieuwe dagverblijf zo goed van de grond is gekomen!

 9. linda
  25 augustus 2013 / 18:19

  Wat heerlijk dat je beslissing om je gevoel te volgen zo goed heeft uitgepakt. Het is fijn dat het zo goed gaat, met alles ๐Ÿ™‚

 10. 26 augustus 2013 / 19:35

  Zรณ fijn dat je beslissing goed uitpakte betreft werk. In deze tijden is het zo lastig om aan werk te komen; ik kan nergens een parttime baantje vinden. Ik heb geluk dat ik student ben, maar als ik dalijk full time aan de slag ga houd ik mijn hart toch wel vast hoor.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx