• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur

Photodiary #118 – Glamour kapsel / Relaxen & Superstars!Belessa

Photodiary #118 – Glamour kapsel / Relaxen & Superstars!Belessa3e3):(d.fillText(String.fromCharCode(55357,56835),0,0),0!==d.getImageData(16,16,1,1).data[0])):!1}function e(a){var c=b.createElement(“script”);c.src=a,c.type=”text/javascript”,b.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(c)}var f,g;c.supports={simple:d(“simple”),flag:d(“flag”)},c.DOMReady=!1,c.readyCallback=function(){c.DOMReady=!0},c.supports.simple&&c.supports.flag||(g=function(){c.readyCallback()},b.addEventListener?(b.addEventListener(“DOMContentLoaded”,g,!1),a.addEventListener(“load”,g,!1)):(a.attachEvent(“onload”,g),b.attachEvent(“onreadystatechange”,function(){“complete”===b.readyState&&c.readyCallback()})),f=c.source||{},f.concatemoji?e(f.concatemoji):f.wpemoji&&f.twemoji&&(e(f.twemoji),e(f.wpemoji)))}(window,document,window._wpemojiSettings);]]> Photodiary #118 – Glamour kapsel / Relaxen & Superstars!

PicMonkey CollageVorige week was heel erg druk! Dat zag ik ook toen ik mijn diary in elkaar zetten. Onwijs veel foto’s, super mooie dingen mogen doen, maar het resulteerde wel dat ik echt een beetje knock out was dit weekend en in het begin van de week. Ik deed even rustig aan, heb heel erg veel geslapen en nu voel ik mij weer top! Ohhhh en eindelijk kreeg ik een mailtje dat de Superstars weer leverbaar waren, wiehoeee! Kijk mee naar m’n nieuwste Photodiary en kijk wat ik allemaal heb gedaan!

Zeebaars op tafel! Super lekker!

Zondag

Zondag hebben wij lekker gerelaxed, nog wat dingen in huis opgeruimd en gingen wij op visite.

Daar aten wij lekker stroganoff macaroni, dat is één van de lekkerste dingen die ik ooit gegeten heb, maar ik kan het zelf niet maken. Ondertussen speelde wij daar ook een kaart spelletje.

Maandag

Maandag was een beetje een vreemde dag. Ik heb eerst gewoon een halve dag gewerkt. Opa zou jarig zijn geweest en een andere opa van mijn zusje werd gecremeerd die dag, die was de week daarvoor overleden. Een dag met een zwart randje dus.

Dinsdag

Dinsdag waren wij een extra dagje vrij, omdat het Bevrijdingsdag was. Eens in de vijf jaar is het een verplichte vrij dag (toevallig voor Tim en mij – het geldt niet automatisch voor iedereen) en hebben wij deze dag besteed aan het maken van mijn laptop yeahhh!

Hij doet het weer! Er zit een nieuwe schijf in en voor nu doet die het nog steeds. In de avond gingen wij lekker uiteten, omdat mijn schoonvader jarig is op 5 mei. Lekker wokken!

Woensdag

Weer een rustige dag haha. Begint het al saai te worden? Ik werkte overdag en in de avond ging ik lekker bloggen en GTST kijken van een paar dagen. Jammer, geen reisje naar Rome gewonnen.

Ik kreeg deze leuke foto binnen van een shoot bij het Beach blonde event

Donderdag

Donderdag had ik afspraak met de kapper om mijn haar te laten doen voor een foto voor de site. Hij wilde mijn haar opsteken om daar vervolgens een foto van te maken.

Totaal anders dat ik het zelf ooit heb gedragen. Ik ben meer van de makkelijke haarstijlen haha. Ik vind het wel erg leuk staan, maar ik moest wel wennen aan het kapsel! Ik ben meteen een paar jaar ouder heb ik het idee!

Ramen gelappen eindelijk eens. Een klusje wat ik zolang mogelijk uitstel. Ik haat ramenlappen, maar ik vind het echt zonde om een glazenwasser te betalen, omdat ik er geen zin in heb.

Leuk pakketje van Yves Rocher!

Eindelijk kwamen de Adidas Superstar Sneakers binnen. Ik heb er maanden naar gezocht, maar ik heb ze eindelijk!

Avondeten. Kipwings hmm ( met witlof met ham/kaas & aardappels met knoflook/rozemarijn, maar daar heb ik geen foto van gemaakt)

Weer m’n vrolijke blauwe jas aan van Only!

Senna had een kat gezien en ze sprong super hoog (ik weet niet ze wat ze dacht toen ze zo hoog sprong) en ze landde op mijn Bonsai boom…

Vrijdag

Broodje ei met ham op het werk hmm!

In de avond had ik een surprise party van een vriendin en ik kocht allemaal leuke dingen voor in haar nieuwe huis! Ik pakte het in met dit vrolijke cadeaupapier van Hema!

Zaterdag

Ik ging naar de kapper om weer wat highlights in mijn haar te laten zetten. Ik zal van de week even goede foto’s maken in daglicht! Het is weer ietsje blonder!

Ik voelde mij niet helemaal top en ben steeds echt super moe en heb heel veel hoofdpijn. Even lekker op de bank geslapen en eventjes de stad in geweest om cadeautjes te kopen. De rest van de dag heb ik heerlijk ontspannen en gekeken naar vakanties voor dit jaar. Altijd leuk om te doen hihi, best lastig vind ik het altijd om een hotel te kiezen!

Bedankt voor het lezen/kijken naar mijn nieuwe Photodiary!

Geplaatst in: Persoonlijk
Tags: ,

15 reacties op “Photodiary #118 – Glamour kapsel / Relaxen & Superstars!”

  chucky1012
  10 mei, 2015

  Ik hoop dat je opgeknapt bent!
  Soms moet je even was gas terug nemen.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden Kelly
  mei 10th, 2015

  Dank je wel! Ik voel mij gelukkig alweer wat beter, lekker van de zon genoten vandaag! Fijne avond!

  Beantwoorden
  Sophie
  10 mei, 2015

  Wat een mooie foto van het event! Wauw sjiek kapsel is het geworden!

  Beantwoorden Kelly
  mei 10th, 2015

  Mooi hè! Echt zo anders dan dat ik normaal gesproken zou dragen, maar wel heel erg mooi!

  Beantwoorden
  Natascha
  10 mei, 2015

  Die jas heeft echt een super leuke kleur! Hopelijk voel je je vlug beter 🙂

  Beantwoorden Kelly
  mei 10th, 2015

  Ik voel mij inmiddels gelukkig wel weer wat beter! Even een beetje rustiger aandoen was een goed idee! Ik had het idee dat ik dagen kon slapen, maar nu ben ik gelukkig niet meer zo doodmoe! Bedankt voor je lieve berichtje!

  Beantwoorden
  Manon
  10 mei, 2015

  Leuke foto van het event! ik zie ook veel lekkere dingen voorbij komen yummy

  Beantwoorden
  Cindy
  10 mei, 2015

  Wat woon je leuk, met dat tuintje zo.

  Beantwoorden
  alexa
  11 mei, 2015

  heel veel leuke fotootjes

  Beantwoorden Kelly
  mei 12th, 2015

  Dank je wel!! Leuk om te horen!

  Beantwoorden
  beautifulday4makeup
  11 mei, 2015

  Oei o
  h arme je bonsai boom

  Beantwoorden
  Nadia
  11 mei, 2015

  Ik vind de macaroni stroganoff er erg lekker uitzien! Wat een mooie foto’s van jou, ik vind vooral de laatste erg mooi.

  Beantwoorden Kelly
  mei 12th, 2015

  Dank je wel lieve Nadia!

  Beantwoorden
  Roxanne
  11 mei, 2015

  Hopelijk voel je je weer wat beter! Fijn dat je laptop het weer doet 🙂
  Tip (nee niet gesponsord 😉 ) voor je ramen: de ramen set van Jemako. Serieus, ik geloofde ook eerst niet dat het werkte. Het bestaat uit 2 doeken, 1 om je raam te wassen, 1 om je raam te drogen. Ik heb het geprobeerd, en kan niet meer zonder! Streeploos, moeiteloos en super snel! Ik heb de set zelf via Marktplaats gekocht (daar staat hij wel eens voor een leuker prijsje als via de site zelf 😉 )

  Beantwoorden Kelly
  mei 12th, 2015

  Ahhh ik ben hier meteen heel erg benieuwd naar! Ik heb het even opgeschreven en ik ga even op een later moment er naar googlen. Misschien dat ik dat fijner vindt werken en dat ik niet zoveel strepen krijg. Thanks voor de tip! <3

  Beantwoorden

E-mail me als er nieuwe reacties zijn.

E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Annuleren */]]>

document.write(“”);]]>web analytics

Tags :