• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Photodiary #142 Diy / Herfst & Dinnershow

Collage

Ik tweette het gisteravond al eventjes, maar het thema in de diary is toch wel overduidelijk oranje. Oranje in de kleur van de bladeren, maar ook in mijn jasje, in de lush bubble bar, mijn sjaal en de kleur van de pompoenen. Dan heb ik de oranje trui die ik van de week aan had nog niet eens op de foto gezet. Deze week was een achtbaan van emoties. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen waar ik nog even niet over uit wijd omdat het allemaal erg onduidelijk is.  Ik ging lekker aan de knutsel om een paar herfst DIY op te nemen, maar ik ging ook naar de Dinnershow in Rotterdam als uitje van het werk en ik genoot van het lekkere weer.

De blaadjes vliegen van de bomen af en liggen in allerlei kleuren op de grond. Ik vind alle plaatjes zo mooi matchen met m’n lievelingssjaal.

Ik schreef er al een artikel over, maar ik ben dol op plantjes. Ik heb heel wat plantjes in huis, grotere planten met heel veel groene bladeren, maar ook met mooie bloemen erin en cactussen. Senna zit wel eens aan de plantjes met sliertjes, maar de cactussen heeft ze nog maar één keer aangeraakt. Ze snuffelde iets te ver en haar neusje kwam tegen één van de prikkers aan en sindsdien is ze niet meer zo nieuwsgierig. Ze moet ook maar leren dat ze aan sommige dingen gewoon niet aan mag zitten.

Ik ben de laatste tijd weer helemaal gek op nagellak! Matte nagellak, maar ook deze mooie lakjes van Essie uit de nieuwe wintercollectie.

Een prachtige foto nog uit Zakynthos.

Het gaat heel erg goed met het lezen in #Boektober. Een regenboog in de nacht heb ik inmiddels uit en wat een prachtig en aangrijpend verhaal.

Geluk kun je niet altijd kiezen, want sommige dingen komen op je pad en kan je niet beheersen. Wat je wel kan beheersen is hoe je er mee omgaat. Daarom vond ik dit weer een mooie eyeopener.

Tijd om te diyen! Ik maakte onder andere dit leuke lijstje en de pompoenkaars.

Wat een prachtige kleuren in de herfst. Dit blaadje matcht heel erg mooi met mijn sjaal, die ik het liefst iedere dag draag.

Ik ging zaterdag als uitje van mijn werk naar de Dinnershow in Rotterdam. Ik vond het een hele leuke show met heel veel dans en zang en zo nu en dan hing er ook iemand aan een hoepel in de lucht. Ik vond het eten ook heel erg lekker en bijzonder. Ik denk dat je er wel van moet houden, want het is geen standaard satétje wat er op je bord verschijnt.

Oranje vind ik zo’n mooie vrolijke herfstkleur, samen met bordeaux rood en groen. Ik zocht de foto’s uit voor vandaag en het was deze keer wel heel erg oranje. Ik vond het ook heel erg mooi dat een gezellige, rommelige feed door de mooie Sophie een kleurenfeestje genoemd werd. Dat vind ik echt heel erg leuk, want niet alles kan helemaal strak/wit & clean zijn toch?

Bedankt voor het lezen en ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe! Nog bijzondere dingen op de planning? 

Vind ik leuk:

Like Laden…

  • Diary #198 Gourmetten, Kerst & Hema event
  • Ervaringen boektober
  • Word een betere versie van jezelf #4| Zet jezelf eens in de spotlights
  • Tags :