Photodiary

Collage

De week begon echt geweldig met het concert van Beyoncé! Ik heb dagenlang echt nagenoten van het concert en nog steeds kijk ik er met een grote glimlach op terug! Ik ben een paar keer wezen hardlopen en het gaat steeds beter! Ik zal er binnenkort eens een update overschrijven. 

De winactie van de Rimmel apocalips ter ere van mijn 800 volgers staat online / Face of the day met een budget lipstick van de Lidl / Shot van het scherm waar Beyoncé om te zien was <3 / Look met het Sleek Showstoppers palette (look & swatches) / De budget lipsticks van de Lidl (artikel) / Er kwam gister een heerlijk ruikend pakketje binnen van Kneipp, dat worden lekkere verwenmomentjes! / Even hardlopen in de vroege ochtend / Lekkere aardbeitjes! / Lunchen met mijn zusje, heerlijk een broodje carpaccio.

Collage2

Leuke kleurtjes van Miss Sporty! Het artikel  komt er binnenkort aan. /  Senna die houd mij gezelschap tijdens het bloggen, heerlijk! / Feestje!

Collage22

Nog meer partypics! / Senna die gaat even kijken of de buurtkatten op de gallerij zijn! / Lekkere roerbakmie op de zaterdag!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Fijne zondag!

13 Reacties

 1. 28 april 2013 / 11:31

  Gezellige en leuke foto’s! Heel mooi kleurtje van Miss Sporty, ik ben benieuwd 🙂

  • 28 april 2013 / 20:13

   Die sportschoenen lopen echt lekker hè? 🙂

 2. 28 april 2013 / 20:31

  Leuke foto’s! Ik ben ook naar een concert gegaan, alleen niet die van Beyoncé maar die van Chris Ayer! Queen Bee heb ik in 2009 al live gezien:D

 3. 29 april 2013 / 18:40

  Heerlijke foto’s weer- je hebt je vast niet verveeld:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx