Photodiary

Vorige keer een hele korte Photodiary, maar deze keer maak ik het goed met meer dan genoeg foto’s! Ik heb een heerlijk relaxte week achter de rug, ik hoefde namelijk maar twee dagen te werken. Heerlijk even relaxen samen met Tim en Senna. Tevens ben ik ook nog lekker wezen lunchen, uiteten geweest en heb ik ook nog eens gegourmet! Nu is het wel tijd om gezonde dingen te eten en ik heb al een hoop smoothies uitgeprobeerd.

Senna haar nieuwe plekje! –  Lekkere fruit´salade´ / Love felle lippen <3 – Lekker gourmetten, jammie!!

Eindelijk weer eens oreo’s gegeten – Couscous, jammie! – Schoonpaps jarig en het was tevens ook nog heerlijk weer! – Boeddha in te tuin daar!

Avondeten snijbonen, aardappels & mex. hamburger – Alweer wezen lunchen met een vriendin, lekker een broodje carparccio! –  Senna ligt even lekker te relaxen naast mij – In het begin van deze week was het heerlijk weer! Tijd om mijn witte benen even van wat kleur te voorzien.

Uiteten voor opa zijn verjaardag! – Lekker salade gemaakt met mozzarella, sla, komkommer, rode ui & sla kruide – Senna lag lekker te rollen om het kleed –  Favoriete luchtje van het moment (review)

Ik had vrijdag een dagje vrij genomen om lekker even eruit te gaan. Wij zouden eerst een weekendje weggaan, maar wegens het aflopen van een hotel-bon hadden wij dat al eind maart gedaan. Vrijdag zijn wij even naar Ijmuiden geweest en hebben wij letterlijk even uitgewaaid. Wat een wind stond daar zeg, echt niet normaal.

Hebben jullie deze week nog wat leuks gedaan? Fijne zondag!

16 Reacties

 1. 12 mei 2013 / 07:47

  Wat een toffe foto’s! Mmm, dat eten ziet er allemaal heerlijk uit haha 😀

 2. 12 mei 2013 / 08:08

  Hmmm foodies! Lekker! 😀 Oreo’s zijn echt lekker, ik wil ze snel weer een keertje eten of er iets lekkers mee maken!

 3. 12 mei 2013 / 08:15

  Wat een leuke foto’s (: Broodje carparccio is lekker!

 4. 12 mei 2013 / 11:22

  Super leuke foto’s! Het water loopt me in de mond van het broodje carpaccio. Heerlijk!

 5. 13 mei 2013 / 17:58

  Leuke foto’s! En wat staat Senna leuk op foto’s haha!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx