Photodiary

De maand mei is alweer voorbij gevlogen en ik kan het nog wel 10 x blijven zeggen, maar ik vind het erg jammer dat wij van die slechte dagen achter de rug hebben wat betreft het weer. Weinig zonnige foto’s, maar misschien maken de frisse lelies een hoop goed! Ik moet nog even een weekje aan het werk en dan ga ik samen met mijn vriend genieten van een weken relaxen. Wij gaan nergens heen op vakantie, maar blijven gewoon lekker thuis! Soms is het ook heerlijk om gewoon lekker niks te ‘moeten’, maar gewoon een week doen waar je zin in hebt die dag.

Ooglook met het mooie MAC Fabulousness holiday eye kit / Zaterdag is blogdag, waar deze swatches bij horen zien jullie later nog. Ik werk minstens een week vooruit / MAC Fabulousness holiday eye kit / Senna / Mijn broertje werd afgelopen week 14 jaar en wij hadden afgesproken om te gaan wokken, jammie! / Dit te leuke blikje Vaseline hebben jullie al voorbij zien komen / Spitkoolschotel gemaakt voor mijn schoonouders / Look of the day / Leuke armbandjes.

Favoriete clutch /  Leuke ketting die ik regelmatig vergeet /  Leuke producten om te testen van Rituals! /  Lelies die nog moeten uitkomen! / Deze vaseline is echt onmisbaar op het moment voor mijn lippen / De lelies die langzamerhand uitkomen / Senna ligt lekker te rollen in de zon! / Deze fijne kwasten heb ik eindelijk eens besteld en de review komt binnenkort! / Dit heerlijk recept aten wij van de week & deelde ik hier met jullie.

Fijne zondag allemaal!

16 Reacties

 1. 2 juni 2013 / 06:26

  ik ben dol op de real techniques, gebruik ze iedere dag !
  Vind die dunne armbandjes nog steeds erg leuk trouwens 🙂

 2. 2 juni 2013 / 14:20

  Jij ook een hele fijne zondag. En ik hoop volgende maand weer zulke mooie foto’s te zien:)

 3. 2 juni 2013 / 22:26

  Leuke spulletjes allemaal, die ketting is mooi! Wat is Senna toch een schatje!

 4. 4 juni 2013 / 09:40

  Leuke foto’s! Geniet van jullie vakantie samen 😉 x

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx